Rama do CX III
Rama do CX III
Jestem ciekaw czy ktoś z was biega z ramą do Garrett'a GTI lub CX i jeśli tak to z jakimi efektami, bo jakiś tydzień temu zamówiłem na skarby.pl, ale utknęła na lotnisku w Texasie i czeka na wznowienie lotów przez LOT:p
Re: Rama do CX III
Daj linka jak możesz 

Witaj,
sam jestem ciekaw jak się taki two box sprawdza - kiedyś nawet dość poważnie rozważałem zakup podobnego sprzętu (gti2500) właśnie ze względu na tą cewkę ... jednak sprzęt okazał się mocno skomplikowany jak na moją chęć poznawczą w stosunku do niego
ostatecznie zdecydowałem ,że jak już coś to kupię TM'a - czekam tylko aż mi syn dorośnie
z tego co się orientuję to na naszym forum nikt się nie ujawnił z takim sprzętem... być może teraz będzie miał okazję
zoz nie wiem co prawda do czego chcesz linka ale jak do zdjęcia takiego sprzętu z taką cewką to proszę :

pozdr.warwick
sam jestem ciekaw jak się taki two box sprawdza - kiedyś nawet dość poważnie rozważałem zakup podobnego sprzętu (gti2500) właśnie ze względu na tą cewkę ... jednak sprzęt okazał się mocno skomplikowany jak na moją chęć poznawczą w stosunku do niego
ostatecznie zdecydowałem ,że jak już coś to kupię TM'a - czekam tylko aż mi syn dorośnie
z tego co się orientuję to na naszym forum nikt się nie ujawnił z takim sprzętem... być może teraz będzie miał okazję
zoz nie wiem co prawda do czego chcesz linka ale jak do zdjęcia takiego sprzętu z taką cewką to proszę :

pozdr.warwick
Hmm czyli jednym słowem będę pionierem w przypadku tej "cewki"
. No to jak tylko dojdzie paczka ruszę w teren na testy 

Kiedyś na zlocie poszukiwaczy porównywałem swojego whitesa 600 z czymś podobnym. Próby były robione tylko w mowietrzu na szpadlu. Okazało się, że na standardowej cewce w trybie statycznym bez dyskryminacji miałem taki sam zasięg, co ten dwócewkowy wykrywacz.
Oczywiście niczego to nie dowodzi, jednak zaskoczyło co niektórych.
Oczywiście niczego to nie dowodzi, jednak zaskoczyło co niektórych.
Oto chodzilo, dzieki
.