Rama do CX III

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
conrad

Rama do CX III

Post autor: conrad »

Jestem ciekaw czy ktoś z was biega z ramą do Garrett'a GTI lub CX i jeśli tak to z jakimi efektami, bo jakiś tydzień temu zamówiłem na skarby.pl, ale utknęła na lotnisku w Texasie i czeka na wznowienie lotów przez LOT:p
Awatar użytkownika
zoz

Re: Rama do CX III

Post autor: zoz »

Daj linka jak możesz :czekam:
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

Witaj,
sam jestem ciekaw jak się taki two box sprawdza - kiedyś nawet dość poważnie rozważałem zakup podobnego sprzętu (gti2500) właśnie ze względu na tą cewkę ... jednak sprzęt okazał się mocno skomplikowany jak na moją chęć poznawczą w stosunku do niego

ostatecznie zdecydowałem ,że jak już coś to kupię TM'a - czekam tylko aż mi syn dorośnie

z tego co się orientuję to na naszym forum nikt się nie ujawnił z takim sprzętem... być może teraz będzie miał okazję

zoz nie wiem co prawda do czego chcesz linka ale jak do zdjęcia takiego sprzętu z taką cewką to proszę :

Obrazek

pozdr.warwick
Awatar użytkownika
conrad

Post autor: conrad »

Hmm czyli jednym słowem będę pionierem w przypadku tej "cewki" :). No to jak tylko dojdzie paczka ruszę w teren na testy :D
Awatar użytkownika
Remington

Post autor: Remington »

Kiedyś na zlocie poszukiwaczy porównywałem swojego whitesa 600 z czymś podobnym. Próby były robione tylko w mowietrzu na szpadlu. Okazało się, że na standardowej cewce w trybie statycznym bez dyskryminacji miałem taki sam zasięg, co ten dwócewkowy wykrywacz.
Oczywiście niczego to nie dowodzi, jednak zaskoczyło co niektórych.
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

Oto chodzilo, dzieki :D .
ODPOWIEDZ