Minelab Explorer SE-opinie ?
Minelab Explorer SE-opinie ?
Witam w związku, iż ręce mi już opadają na F5 a trafia sie okazja na Explorera SE prosiłbym o jakieś opinie na jego temat (wady-zalety) z tego co widzę kilka osób chyba posiada tu ten sprzęt .
Re: Minelab Explorer SE-opinie ?
Uważam ten sprzęt za jeden z najlepszych na rynku, ma on swoje wady takie jak duże maskowanie dla niewprawionych użytkowników, ale ogólnie ja jestem pod wrażeniem a chodzę z Explorerem od jego premiery czyli ładnych parę lat.
Kilka postów niżej Masz przykładowe ustawienia.
Jak masz okazje to się nie zastanawiaj tylko bierz , a wtedy będę Ci mógł coś poradzić konkretnie.
Pozdro magikuk.
Kilka postów niżej Masz przykładowe ustawienia.
Jak masz okazje to się nie zastanawiaj tylko bierz , a wtedy będę Ci mógł coś poradzić konkretnie.
Pozdro magikuk.
Podzielam twoje zdanie Magikuk , sprzęt jest naprawde dobry i mysle ze jeszcze pare dobrych lat bedzie uwazany za wykrywacz z gornej półki a co za tym idzie nie straci tak bardzo na wartości przy ew wymianie na nowszy model.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
bierz jeżeli nie przeżyjesz depresji to będziesz zadowolonym fanatykiem minelaba
Czy jest uniwersalnym w miarę wykrywaczem tzn chodzi mi o monety i drobnicę a nie tylko duże przedmioty ? O namierzanie się nie martwię bo jest Pinpoint .
Czlowieku - to jest Mercedes 

Mercedes i BMW w jednym Minelabie.
Wielkie dzięki koledzy za opinie i wypowiedzi niestety Explorer SE jak się pokazał za 2600 zł prawie nowy i tak sobie z wami gaworzyłem poszedł w jeden dzień od reki mi z przed nosa
. dzwoniłem przed chwilą został już sprzedany . No i w ramach szybkiej desperacji zakupiłem nową Omegę 8000 Tekneticsa. Temat uważam za zamknięty admin może usunąć jakby co.

No to kupiles SKODE 

Ale skoda zostana poddana tuningowi w postaci cewki DD 11' i zrobimy z niej Rolsamagikuk pisze:No to kupiles SKODE

BLACK dobrze prawi polać mu 

Skoda zawsze pozostanie Skoda 

Nie koniecznie przykład z ostatniej niedzieli kolega z EXP SE ja Omegą kopie guziki kolega po zasypaniu dołka przelatuje dołek swoim Mine.. i pupa, brak sygnału ja czesze omegą zasypany dół i wyciągam jeszcze 4szt
Z calym szacunkiem dla twojego kolegi , ale musial miec cos zle ustawione. 

mysle że zbędne są te wywody wiem co widziałem i najlepiej zamknijmy temat bo sie robi OFF