wykrywacz midas

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
SUCHY782

wykrywacz midas

Post autor: SUCHY782 »

ja buszuje z midasem i uważam ze jest to tani i dobry wykrywacz lepszy od swoicz droższych konkurentów co wiele razy udowodnił na forum zauwarzyłem ze nikt niepisz ani aiemówi o tej wykrywce czyżby miał słabe mniemanie o nim :axe: POZDRAWIAM
Bartek14

Re: wykrywacz midas

Post autor: Bartek14 »

wykrywacz jak wykrywacz sa lepsze i gorsze w zaleznosci od ceny , z ta wykrywka chodzi paru kolegów i wyciagaja fajne fanty wiem bo widzalem wielokrotnie :D ale na kolor sie nienada tylko zlom i militarka
Ostatnio zmieniony 27 sie 2010, 20:13 przez Bartek14, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wojtes1200

Post autor: wojtes1200 »

Wykrywka to 10% sukcesu a reszta 90% dobra miejscówka .pozdrawiam.
Bartek14

dobrze powiedzane wojtes1200
Awatar użytkownika
Mosiek

Post autor: Mosiek »

To pokaż fanty spod Midasa. :kon:
Awatar użytkownika
emarcin

Post autor: emarcin »

Trzy lata latałem z midasem , coś tam wyciągałem , w sumie tylko militarne gadżety , ale powiem szczerze ze dopiero zasmakowałem co to jest wyciąganie hitów jak zamieniłem go na inny , do stali jest najlepszy na świecie , osiągi potężne , szkoda tylko ze monetki widzi jak są pod dywanem ... ciężki , wielki , nie polecam .
Awatar użytkownika
GIZIO 1966

Post autor: GIZIO 1966 »

emarcin pisze:Trzy lata latałem z midasem , coś tam wyciągałem , w sumie tylko militarne gadżety , ale powiem szczerze ze dopiero zasmakowałem co to jest wyciąganie hitów jak zamieniłem go na inny , do stali jest najlepszy na świecie , osiągi potężne , szkoda tylko ze monetki widzi jak są pod dywanem ... ciężki , wielki , nie polecam .
Zgadzam się z kolegą w 100%.Też miałem Midasa.Przerażały mnie doły jakie musiałem kopać i żelastwo,więc zmieniłem go na płytszego kanarka i zacząłem kopać super kolorek.Midas to wykrywacz dla tych którzy lubią kopać głębokie doły i żelastwo,a przy tym lubią dźwigać co nie co.Dla posiadaczy Midasa proponuje do kupić mniejszą cewkę,to trochę poprawi osiągi na mniejsze przedmioty i zmniejszy jego wagę. :cool:
Bartek14

zdjec niestety nie posiadam wszystko zostalo w glowie . A co do tej wykrywki to plusem jest jej spory zasieg i tyle a minusem - praktycznie zadna dyskryminacja i duza waga zwlaszcza z ta ogromna cewka. Nie polecam
ODPOWIEDZ