Jonkowo
Moderator: Manufaktura Dzika
Jonkowo
Mam pytanie. Strona umarła? Zero info na temat Jonkowa. Czy ktoś jedzie? Jeśli tak to kto i jak?
-
Re: Jonkowo
Endrju, spoko, poczytaj wpisy: w piątek jedzie już kilka osób i nocuje (np. Adki 4, Jekatierina, ja, Adaś, Praporszczyk, Maniek, chyba Dzik...), w sobotę jedzie Marek (ma 3 miejsca do dyspozycji), Marcin... Tworasy zapewne doskoczą z Olsztyna w sobotę. Sugeruję zebranie np. w poniedziałek 15 III, godz. 18:00 (może być LDK, LOK lub LO s. 34). Zgłosiliśmy komplet a na razie tylko Bramafan zadeklarował otwarcie, że nie będzie.
Ok. Czyli poniedziałek w LOK
-
No to wstukuję oficjalnie: zebranie przed Jonkowem w poniedziałek 15 III o 18:00 w LOK k/młyna.
Proszę nie zapomnijcie o swoich menażkach i kubkach, bo żarło będzie z wielgachnych kociołków, w których lat wiele temu kanibale robili sobie obiadki.
Dla rekonwalescentów i wierzących inaczej niż my, będzie maly kociołek z drobiem w ryżu i z warzywami, lekko doprawiony, co by nie zaszkodził.

-
Kwestia namiotu. Wysłałem Horhemu wiadomość na lepige dot. rozbicia naszego namiotu (zapotrzebowanie na trzy żerdki). Przewóz do Jonkowa nie stwarza problemu. Pozostaje jednak inna sprawa: suszenie namiotu PO imprezie (bo klimat wskazuje na stan zmoczenia). Leżeć skomkany w worze nie może a u mnie nie mam jak go suszyć (trochę osobliwi sąsiedzi - współużytkownicy strychu), w LDK remont... Proponujcie coś, jeśli łaska.
- Książe Warmii
Służę powierzchnią magazynową do suszenia 

-
No to okiejno! Horhe potwierdza mozliwość uzyskania żerdek lub samosiejek na takowe. Namiot jako zaplecze magazynowe dla kuchni albo do wykorzystania wg naszego planu. Do odebrania w tygodniu (nawet jeszcze w piątek), podobnie giwery i sprzęt do pozyczenia: Jaksy i Przema.
hej, jedzie ktoś może przez Olsztyn / z Olsztyna w sobotę z rana?
-
O ile wiem, prawie wszyscy wyruszamy kolumną o 16:15 spod LIDL-a w LW najkrótszą drogą przez DM i Kwiecewo, Jankowo lub Świątki, żeby zdążyć na sesję i się urządzić. Parę osób później, ale nie wiem którędy.
- olsztyniak
Tworas z Olsztyniakiem też szukają dojazduKodi pisze:hej, jedzie ktoś może przez Olsztyn / z Olsztyna w sobotę z rana?

- olsztyniak
Co nikt nie jedzie z Olsztyna obejrzeć kolegów 

A o ktorej mielibyscie byc na miejscu? 

- ostrybrzytwa
jak trzeba to mogę Olsztyniak was podrzucić z rana na Jonkowo , bo później dopiero na samą inscenizacje przyjadę 

- olsztyniak
Na 9.00