Będzie wesoło
Będzie wesoło
Ja tam jestem zadowolony. Gdyby jeszcze razem z Patriotami pojawili sie jacys Indianie (np. Apache, Comanche
) byloby calkiem niezle! 

Będzie wesoło
No i dobrze może jak amerykańce popiją naszej wódeczki zaczną gubić dolce z kieszeni będzie można z piszczałką polatać i szukać 

Będzie wesoło
I stanie się cud natury-zaczną się rodzić czarne dzieci.
Będzie wesoło
Jedni prawie 20 lat temu si wyprowadzili a tu drugich wprowadzaja i to ma być NIEPODLEGŁOŚĆ śmieszny ten nasz kraj jak by nasi bili za głupi zeby obsługiwac te patryjoty 

Re: Będzie wesoło
Jesli nie widzisz roznicy to Ci jedna podpowiem - ci pierwsi zaprosili sie sami 

Jarek oni bronili nas przed zachodnim imperializmem 

I bardzo dobrze, nie ma co się wiecznie na Rosję patrzyć. Ciekawe co tam oni w tym Obwodzie mają 

Jak dla mnie słowo NIEPODLEGŁOŚĆ ma inne widocznie znaczenie żadne $ nie sa wstanie mnie przekonać , jak obce wojsko jest na terenie mojego kraju to już nie jest to NIEPODLEGŁOŚĆ [gwarantowana kąstytucją ] ponoć
Właśnie TWORAS patrzymy zawsze na jedną lub drugą strone i zawsze to się to żle kończy niczego nie rozumiemy z naszej chistori
No cóż, wiele by można o chistorii i kąstytucji dyskutować ale myślę ze niekoniecznie na tym forum... 

z tą "chistorią" i "kąstytucją" to taki żart słowny mam nadzieję?

Czytaj co pisze kolega nuwek. Nie wszystkim chce się poprawiać błędy ortograficzne. Jak podkreślone na czerwono, to myślą, że to ważne.vsh pisze:z tą "chistorią" i "kąstytucją" to taki żart słowny mam nadzieję?![]()

To tacy niechlujni dyslektycy

asdic321 to pokazał