Kolorki mdłe i sprawia wrażenie zrobionej "na kolanie". Ogólnie koncepcja nie powala na kolana i wygląda na szablonową robotę minimalizującą nakład pracy.
kolorystyka jest podporządkowana bannerowi, ale to da się zmienić, to tylko propozycja.
Moim zdaniem na pewno nagłówki do wymiany (Menu Główne, Co robimy itd), są strasznie sztywne. Oddzielenie informacji na Stronie Głównej od siebie, no i tło.
Ale jak na propozycje to tragicznie nie jest, teraz mamy już obraz jak to wygląda i możemy wpisywać swoje widzimisie co mi jeszcze się wrzuciło w oczy to "zamknąć" banner , bo nie ma pod nim żadnej linii.
Tworas - przepraszam bardzo, ale ile za ten layout sobie autor życzy ?
czytając o odpłatnym zaprojektowaniu strony - myślałem, że będzie to co najmniej półprofesjonalne wykonanie, z elementami zrobionymi we flashu i jakimiś bajerami graficznymi. TO są zwykłe ramki - niech autor się postara, zrobi layout w photoshopie, potnie go, wstawi w tabelki itp...
bez urazy ale taki jak ten projekt to i ja mógłbym sklecić na kolanie.
za darmo
2h w macromedia dreamweaverze
odwiedzając stronę tej firmy, która robi projekt - i przeglądając galerię ich prac widzę, że to jest jakieś 5 % ich możliwości
i pójście po najmniejszej linii oporu.
Też mi się wydaje że ten projekt jest z byt prosty i oklepany i ten kto to robi za bardzo się nie napracował . Wygląda jak szablonowy jakich pełno w necie.
KWADRATOWO i standardowo.. Tak jak napisal Duch. Standard i wiele nie odbiega od dzisiejszej naszej stronki. Kolorki malo ambitne. Przepraszam za tak mocna krytyke