FOTKI NA ANTYRAME

Dowolny temat zdjęć
prezes

FOTKI NA ANTYRAME

Post autor: prezes »

Poszukuje starych zdjęć "z charakterem" o dużej rozdzielczości , w sam raz na ściane, mam tu kilka fotek
(niektóre na wzór, kiepskiej rozdzielczośći) tematyka ogólna, przedwojenna.

http://rapidshare.de/files/48140795/Now ... r.rar.html

byłbym wdzięczny za jakies propozycje :D
Awatar użytkownika
Nessa
Kontakt:

Post autor: Nessa »

no i co Ci wyszło z tego?
prezes

jeszcze nic ,im wiecęj tego ,tym mniej jestem zdecydowany,
chyba pójdę na łatwizne i kupie coś w sklepie
Awatar użytkownika
Nessa
Kontakt:

Post autor: Nessa »

Prezes masz zdjęcia z rożnych epok i dotyczące różnych spraw. Jak bym miała Ci pomóc to pewnie wybrałabym te ze sterowcem i zrobiłabym min tak:
Obrazek

Przykładowo:
W tym tygodniu w Rossmanie robią duże foty 30x45cm za 3 zl- skorzystaj- to tylko promocja na weekend - Sama antyrama w tej wielkości nie jest droga- w granicach 8-12 zł.
Nie każde z tych zdjęć możesz powiększyć do dużych rozmiarów. Szczególnie nic Ci nie wyjdzie ze zdjęciami, które zostały specjalnie zmniejszone na potrzeby netu do 72 dpi.
Pozdrawiam
prezes

ciekawa ta aranżacja , z tymi sterowcami -nie mam takiego wystroju mieszkania, ale pomysł niezły, tylko szkoda ze ostatnio nie było mnie w Olsztynie ,wiec lipa z rosmanem .
dla mnie chodzi o jedeną konkretną antyrame ,bardzo duża rozdzielczość -aby całość robiła niesamowite wrażenie ,coś ok 2 m"-tylko ciężko znalezć taką fotke ,albo aby coś połączyć ,na tle jakiegos starego widoku lub mapy (nałożyć nie symetrycznie kilka lub -naście fotek obok siebie rozmazując krawędzie,aby nie wyglądał jak album fotograficzny)o podobnej tematyce ,coś na wzór plakatu. liczę się z kosztami ale na pewno bedzie sie opłacało bo drugiego takiego nie będzie. :D
prezes

FOTKI NA ANTYRAME

podczas poszukiwan ,troche zmieniły mi sie priorytety :zebek:
nie bedzie to takie okazałe jak myslałem ale napewno ciekawe ,
wybrałem kilka fotek z tego co znalazłem w sieci ,-trudno znalezc cos w dobrej jakosci-
wszystko co mam wrzucam tu-moze komuś sie przyda . :D
http://rapidshare.de/files/49028392/fot ... e.rar.html
ODPOWIEDZ