Toprzyny
Moderator: Manufaktura Dzika
-
Toprzyny
Chyba że ktoś chce poznać walory kuchni i piernatów zza drutów w Stablacku
.

-
Toprzyny
Już wykąpany, ale wciąż przed obiadkiem pozostający, składam wielkie dzięki wszystkim organizatorom i uczestnikom udanej eskapady na Toprzyny - Warszkajty. Materiał prasowo - reklamowy dla dyrektora szkoły w Toprzynach już napisałem i wysłałem. Niech żyją nasi Monarchowie (i pani A.
)!

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Toprzyny
Chłopaki składam podziękowania z rozpoczęcia sezonu w kameralnym gronie. I uznanie dla rekruta Pawła Bramafanowicza w dzielnym zniesieniu trudów wojaczki .
Slava Soldatom Matuszki Rasiji i 52IR
Slava Soldatom Matuszki Rasiji i 52IR
-
Toprzyny
Fotograf nastrzelał ok. 200 zdjęć. A był jeszcze drugi obiektyw. Odpoczną to wrzucą.
-
Toprzyny
No i jeszcze jedno: najlepsze życzenia z okazji poważnej pierwszej rocznicy urodzin dla Własija Martijanowicza Stablakowa
!

Toprzyny
Dziękuję za miło wspólnie spędzony czas w Toprzynach – Warszkajty. Kolejny raz historia była nie tylko czytana, ale była też czyniona. Przemarsz w doborowym towarzystwie do Warszkajt i stanięcie w miejscu gdzie rozpoczęła się najkrwawsza bitwa świata robi wrażenie. Ponadto z pewnością długo pozostaniemy w pamięci tych młodych mieszkańców Toprzyn, którzy mogli uczestniczyć w małej musztrze. Dla nich to była żywa lekcja historii, jakiej do tej pory nie mieli. Z wielkim szacunkiem Dziękuję Wam .
Dziękuję za pamięć o najmłodszym.
Dziękuję za pamięć o najmłodszym.
Toprzyny
Dziękuję Wszystkim obecnym za ciepłe przyjęcie i możliwość miłego spędzenia czasu w tak zaszczytnym gronie.
Mam nadzieję, że zawitam na dłużej w Waszych szeregach.
P.s.
Uzgadniam z "fotografem" sposób przekazania zdjęć, które ja zrobiłem. Mam nadzieję, że kilka fajnych się znajdzie.
Pozdrawiam
Paweł
Mam nadzieję, że zawitam na dłużej w Waszych szeregach.
P.s.
Uzgadniam z "fotografem" sposób przekazania zdjęć, które ja zrobiłem. Mam nadzieję, że kilka fajnych się znajdzie.
Pozdrawiam
Paweł
Toprzyny
Wrzućcie zdjęcia ( kolorowe) na picasaweb.Bramafan pisze: .....Uzgadniam z "fotografem" sposób przekazania zdjęć, które ja zrobiłem. Mam nadzieję, że kilka fajnych się znajdzie.
Pozdrawiam
Paweł
pzdr markis
Toprzyny
Markis spoko jutro wszyskie 290 zdięć będzie do pobrania
-
Toprzyny
Rozumiem, że Markis stworzy nową animacyją? Np. taniec brzucha na tle panoramy Bagrationowska...