Warmia i Mazury zimą

O wszystkim i o niczym
marti

Warmia i Mazury zimą

Post autor: marti »

Gdyby ktoś z Szanownych Kolegów miał problem z wysłaniem smsa nie wiadomo na co , to ja się polecam :D

http://gazetaolsztynska.wm.pl/Mazury-w- ... #shrtctgal" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gazetaolsztynska.wm.pl/Mazury-w- ... #shrtctgal" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
olsztyniak

Warmia i Mazury zimą

Post autor: olsztyniak »

Poszło na OLSM01.42 :kon: :D
duch

Warmia i Mazury zimą

Post autor: duch »

Jak wyżej. Piękna fotka, gratulacje :guru:
3mwoj

Warmia i Mazury zimą

Post autor: 3mwoj »

Pooszło.A tak patrząc na Twój avatar:Wystrzeliły wreszcie? :lol: Pzdr
marti

Warmia i Mazury zimą

Post autor: marti »

3mwoj pisze:Pooszło.A tak patrząc na Twój avatar:Wystrzeliły wreszcie? :lol: Pzdr
Senkju wery mocz za potwierdzenie że coś w życiu mi jeszcze wychodzi oprócz siwych włosów :zebek: 3mwoj w mojej miejscowości mówi sie że armaty wystrzelą jak ślub będzie brała dziewica :cool: jak do tej pory nie wystrzeliły :D
Awatar użytkownika
markis

Warmia i Mazury zimą

Post autor: markis »

Poszło na " Mrozem malowane" OLSMO1.34
Zdjęcie - żadna rewelacja, ale dla mnie nieosiągalny efekt. Gdzie ja znajdę mróz na szybach ? Wróciły wspomnienia z dzieciństwa. Chuchałem na szybę, robiło się małe kółko i natychmiast zamarzało. Takie małe okienko na świat. Albo odcisk dłoni. Ponadto uwielbiałem patrzeć jak powoli tworzą się kwiatowe wzory na szybie. Wystarczyło pomóc delikatnie chuchając, zmieniać kierunek i powstawały piękne, palmowe liście. Potem rozgrzany piec niszczył moje dzieło, woda rynienką w parapecie spływała do pojemnika pod parapetem... Znowu przynudzam :wstyd:
Awatar użytkownika
zoz

Warmia i Mazury zimą

Post autor: zoz »

Moze nie bede orginalny ale pozwolilem sobie wyslac esa na OLSM01.42
Awatar użytkownika
KOZAK

Warmia i Mazury zimą

Post autor: KOZAK »

Ja też pozwoliłem sobie oddać głos na swojego imiennika. ;)
asdic321

Warmia i Mazury zimą

Post autor: asdic321 »

markis pisze:(...)Gdzie ja znajdę mróz na szybach ? Wróciły wspomnienia z dzieciństwa. Chuchałem na szybę, robiło się małe kółko i natychmiast zamarzało. Takie małe okienko na świat. Albo odcisk dłoni (...)
Jak to gdzie??? "Wsiadz do pociagu byle jakiego" i bedziesz mial Markisie Drogi nie tylko odcisk dloni na szybie ale i d... na kanapie! :zebek: PKP to firma ktora wie czym jest nostalgia i na dodatek dorzuca ja do biletu calkiem gratis! :zebek:

P.S. OLSM01.42 :kon:
Awatar użytkownika
markis

Warmia i Mazury zimą

Świetne :lol: .
Od razu zrobiłem zbitkę postów i poszło w Polskę :zebek:, a u nas do kącika humoru.
3mwoj

Warmia i Mazury zimą

marti pisze:
3mwoj pisze:Pooszło.A tak patrząc na Twój avatar:Wystrzeliły wreszcie? :lol: Pzdr
Senkju wery mocz za potwierdzenie że coś w życiu mi jeszcze wychodzi oprócz siwych włosów :zebek: 3mwoj w mojej miejscowości mówi sie że armaty wystrzelą jak ślub będzie brała dziewica :cool: jak do tej pory nie wystrzeliły :D
A ja myślałem że to złośliwi Ornecianie wymyślili.
W Ornecie mówi się w takim przypadku ożyje smok z fonntanny koło poczty :zebek:
duch

Warmia i Mazury zimą

Post autor: duch »

3mwoj pisze:W Ornecie mówi się w takim przypadku ożyje smok z fonntanny koło poczty :zebek:
No i zagadka małego pogłowia dziewic rozwiązana, bo przecież wiadomo kim się żywią smoki. Dziewice w Ornecie po prostu walczą o życie, a jeśli któraś się zapomni jest natychmiast eliminowana przez smoka.
3mwoj

Warmia i Mazury zimą

3mwoj pisze:W Ornecie mówi się w takim przypadku ożyje smok z fonntanny koło poczty :zebek:
Ożyje ale nie pożre.Sprawi tylko że do ślubu taka dziewica pójdzie jako niedziewica :P
Podstawa prawna:Prawo pierwszej nocy :zebek:
Awatar użytkownika
markis

Warmia i Mazury zimą

Patrząc na ostródzki herb …
Rycerz zabił smoka i ożenił się z dziewicą.
Po kilku latach rycerz doszedł do wniosku,
że zabił dziewicę i ożenił się ze smokiem.

Pamiętaj ! Wybór należy do Ciebie.
ODPOWIEDZ