pikieta pod sejmem
pikieta pod sejmem
Pojecia nie mam, popytaj na Odkrywcy. Chwile szukalem, ale poddalem sie,.
pikieta pod sejmem
na forum odkrywcy sie gubię i nie ogarniam niestety
nie wiem czy tez przypadkiem na pfe cos o tym nie czytalem.. tam szybciej ogarniam 

-
pikieta pod sejmem
wiec moze sprobowac cos zdziałac w mediach/???naprzykład narazie lokalnych??
pikieta pod sejmem
Trzeba zacząć od propagowania i egzekwowania kultury kopania we własnych szeregach, a potem się pchać na afisze.
pikieta pod sejmem
dokładnie duchu, nic dodać nic ująć.
pikieta pod sejmem
tu coś chyba w tym temacie: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=597524#614135" onclick="window.open(this.href);return false;
pikieta pod sejmem
ale chyba na niczym sie zakonczyl ten temat, no concretos 

-
pikieta pod sejmem
kazdy podchodzi do takich pomysłow naprawde pesymistyczne nikt jeszcze nic nie probował a kazdy juz mowi i jest przekonany ze tu nie ma co zrobic w tym temacie i lepiej to zostawic i niech jest jak jest;P:):

pikieta pod sejmem
Entuzjastycznie podchodziłem do akcji ''boratynka dla ministra'', która zakończyła się niczym, dlatego i w tym wypadku sądzę że wszystko skończy się pustym klepaniem postów! 

pikieta pod sejmem
A moze ma ktos jakiegos zaprzyjaznionego pismaka?
pikieta pod sejmem
Co do podpisów to tego typu inicjatyw było co najmniej kilka, m.in użytkownika Kocio
na PS.com

pikieta pod sejmem
Tworas ale moze chociaz lokalnie? Np. GO?
pikieta pod sejmem
No ale przecież na naszym podwórku jest jak najbardziej ok, bez problemu można uzyskać zgodę na poszukiwania.zoz pisze:Tworas ale moze chociaz lokalnie? Np. GO?

pikieta pod sejmem
Nawet zaprzyjażniony pismak chętniej skrobnie artykuł w stylu :- w mieszkaniu mężczyzny zajmującego się poszukiwaniami, policja odnalazła skład broni i amunicji pochodzącej z okresu 2WW . Znaleziono broń ,( nie doda ,że złom rozpadający się w rękach, granaty wypełnione prochem hi hi.Mieszkańcy cudem uniknęli nieszczęścia).Czyż nie tak jesteśmy opisywani w gazetach?Temat rzetelnie przedstawiony nie jest "chodliwy"
pikieta pod sejmem
Wlasnie Weter, ale mozna bylo by przedstawic szerszemu gronu nasza pasje. Nie wiem jak u Was, ale mnie non stop ktos zaczepia ze znajomych czy tam w pracy i sie wypytuje o wykopki. W brew pozorom, ale historia jest powszechnie lubiana mino ze malo kto sie z tym obnosi..