To tylko kopia tego w Rychnowie.
Nie przetrwał?
Gdzie to mogło być?
Gdzie to mogło być?
Kościółek na zdjęciu, a replika kościoła z Rychnowa to dwa różne obiekty. Tak sądzę, dlatego napisałem, że "nie przetrwał zawieruchy wojennej". Moje gdybanie trochę przypomina wróżenie z fusów, a wystarczyłby jeden telefon, lub mail do Olsztynka. Dzisiaj jestem leniwy, ale może jutro ... 

Gdzie to mogło być?
To mi sie podobaPrzed chwilką przegladałam to forum i miejsce zostało zidentyfkowane dzieki jak wyczytałam uprzejmości pana Prezydenta Olsztyna ktory dał namiar na Olsztynek,a do którego napisał moderator.

Pełen szacun!
Gdzie to mogło być?
trochę offtopic:
możesz dać namiar na to forum
pozdr.warwick
kachas pisze:Zdjęcia pochodzą z francuskiego forum o stalagach,którego użytkownikami są dzieci lub wnuki byłych jeńców wojennych,do których i ja sie zaliczam.To pasjonaci których cieszy i wzrusza jakakolwiek wieść o życiu w niewoli o traktowaniu itp.(...)
możesz dać namiar na to forum
pozdr.warwick
Gdzie to mogło być?
link do strony:http://fr.groups.yahoo.com/group/Stalag_PO/, żeby miec dostęp do wiadomości i do albumów ze zdjęciami trzeba być zarejestrowanym.Zamieściłam na wmfp jako ciekawostkę zdjęcie mojego dziadka,ale to juz w dziale Stalag IB Hochenstein bo chyba tam najbardziej pasowało.