kłopot z ustawieniami ace 250 Proszę o pomoc!!!

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
genek

Post autor: genek »

tedi-67 pisze: Obecnie posiadam XLT-E series, to dopiero jest jazda z ustawieniami.
Wydaje Mi się że większość forumowiczów preferuje kilkugodzinne poszukiwania w terenie niż kilkugodzinne ustawianie wykrywacza :he: :he: :he: :he:
Awatar użytkownika
Bramafan

Post autor: Bramafan »

ostrybrzytwa pisze:tedi-67 więc większość na tym forum to dzieci twoim skromnym zdaniem :czekam: :D , spoko zawsze mówiłem że jestem dużym dzieckiem :pijak:
Nawet jeśli to jest prawda, że to zabawki dla dzieci to nie do końca.
Oczywiście cenowo przystępne, mało zaawansowane, mało ustawień do personalizacji itp itd długo by wymieniać.
Ponieważ jak to ostry zauważył sporo osób ich używa dodam, że mimo tych "wad" jak widzę co się nimi czasami wyciąga to wydaje mi się, że biją inne pod tym wzgledem :)
Zaznaczam, że mówię to jako laik i "wypaczony" bo 250-tka to moja pierwsza wykrywka a innymi nie miałek okazji sie bawić. Mam i bedę miał wielki sentyment do ACE bo wg mnie jest świetnym sprzętem. Jak kiedys zmienie wykrywke może i zmienie zdanie :) :zebek:
tedi-67

Post autor: tedi-67 »

ACE 250 jest dobrym sprzętem, ale od czegoś trzeba zacząć. Po jakimś czasie większość posiadaczy tego sprzętu zmieni zdanie i przejdzie na sprzęt z wyższej półki, który jest trudniejszy do opanowania, ale lepszy. Bo chodząc z ACE 250 czułem czasami niedosyt, że mogę opuszczać fanty. Dlatego zmieniłem na XLT-e, opanowanie tego sprzętu zajęło mi trochę czasu, ale to przynosi efekty w szukaniu drobnicy. Genek zmieniłeś sprzęt na inny i wierz, że z opanowaniem go jest kłopot. Ja nie musze juz ustawiać swojego XLT godzinami, bo programy mam wpisane w wykrywaczu i robie tylko drobne korekty, co zajmuje mi tylko chwile.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ