Zmiana wykrywacza
Zmiana wykrywacza
Witam! Planuje zmianę wykrywki posiadam obecnie garretta ace 250 i hs3 smetek planuje coś zakupić na monety i inne kolorowe przedmioty typu monety guziki itp max wydatek do 1600zł oczywiście sprzęt musi być nowy . Co polecacie ???? Proszę o podpowiedz co dobre a co złe .Pozdrawiam Marcin Bartoszyce !!!
- von der Goltz
Zmiana wykrywacza
planuje coś zakupić na monety i inne kolorowe przedmioty typu monety guziki itp max wydatek do 1600zł
a ACE 250 sie nie sprawdza?
Zmiana wykrywacza
Niw sprawdza się znakomicie lecz ace pożyczone od kolegi bo chciałem sprawdzić jak się sprawuje i czy spodoba mi się szukanie kolorków .Okazało się że jednak fajna sprawa i chciałbym kupić coś własnego na kolorek!! Myślałem o TESORO CIBOLA ,GARRETT ACE 250 LUB FISHER F4 ale nie mam pojęcia który ???
Zmiana wykrywacza
osobiście nie testowałem ale ostatnio mi sie "podobuje" Fisher. Może Tworas Ci doradzi 

- ostrybrzytwa
Zmiana wykrywacza
jeśli chodzi typowo o moniaki to ja bym obstawił TESORO
Zmiana wykrywacza
z Fishera jestem zadowolony, ładne zasięgi ma, dobrą dyskryminację, jedyny mankament to to , że jest na 9V baterie.
Zmiana wykrywacza
ja bym to wziął za zaletęTworas pisze:jedyny mankament to to , że jest na 9V baterie.
kraf
Zmiana wykrywacza
Tworas słyszałem że F4 podobno strasznie szybko pożera baterie to prawda ?
Zmiana wykrywacza
dwie baterie starczą mi na 2 pięciogodzinne wypady
- łorner1941
Zmiana wykrywacza
Za Cibolą przemawia natomiast to, że jest na jedną 9-cio voltówkę.Lekka,dobra dyskryma i niepaliwożerna ok 20 h biegania
( Na dobrym alkaliku. W Rossmanie są baterie chyba Rubin albo jakoś tak. 5,50 ziko, ale jakość dobra )

- ostrybrzytwa
Zmiana wykrywacza
Rossmanie powiadasz , trzeba wypróbować i tak co dzień tam jestem 

Zmiana wykrywacza
Witam! a co powiecie na Tesoro Silver uMAX ???
Zmiana wykrywacza
Na drobnicę żyleta, a i ostatnio Frozz widział, że kula armatnie i kartacze nim ciągnąłem.marcintt pisze:Witam! a co powiecie na Tesoro Silver uMAX ???

Poza tym lekki, prądo-oszczędny, dobra dyskryma.
zmiana wykrywacza
chodze z tesero prosty nieboi sie wody.i na fanty nienarzekam
zmiana wykrywacza
Dla czego? Ot cieszy sie czlowiek
Ja mam 250-tke i tez jestem zadowolony