Strona
Strona
tylko sprawdzałem czy mogę coś napisać
w zakładce fanty o-ka ..... nie mogę nic wysłać (w tej chwili)
pojawia się informacja
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect string value: '\xD0\x9C.\xD0\xA0....' for column 'post_text' at row 1 [1366]
Wystąpił błąd SQL podczas generowania tej strony. Skontaktuj się z Administratorem forum jeżeli błąd będzie się powtarzał.
w zakładce fanty o-ka ..... nie mogę nic wysłać (w tej chwili)
pojawia się informacja
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect string value: '\xD0\x9C.\xD0\xA0....' for column 'post_text' at row 1 [1366]
Wystąpił błąd SQL podczas generowania tej strony. Skontaktuj się z Administratorem forum jeżeli błąd będzie się powtarzał.
Strona
problem z kodowaniem strony, dlatego też kilku użytkowników nie może się zalogować, próbuję to naprawić
Strona
Spoko, nie ma co się oszukiwać
ale tańszego ładniejszego szablonu nie znalazłem
z logiem będzie największy problem bo góra jest podzielona na 3 bloki, narazie zrobiłem tylko Stronę Główną.
zoz, nie podoba się kolorystyka czy co

ale tańszego ładniejszego szablonu nie znalazłem

z logiem będzie największy problem bo góra jest podzielona na 3 bloki, narazie zrobiłem tylko Stronę Główną.
zoz, nie podoba się kolorystyka czy co

Strona
ale na pewno jest lepiej jak ostatnio 

Strona
Witam,
W związku z przebudową Strony Głównej proszę forumowiczów o pomoc.
Zmieniona będzie forma Fantów z Forum.
Podstrona będzie podzielona na kilka kategorii :
Guziki,Monety, Odznaki, Broń biała itp ( co jeszcze dodać ? )
Potrzebuje najlepszych fantów do tych kategorii, linki do zdjęć wklejajcie tu.
Druga sprawa to Historia i Ciekawostki , potrzeba tam więcej informacji.
Cmentarze pójdą won, myślę nad jakimś nowym działem.
Podawajcie swoje sugestie.
W związku z przebudową Strony Głównej proszę forumowiczów o pomoc.
Zmieniona będzie forma Fantów z Forum.
Podstrona będzie podzielona na kilka kategorii :
Guziki,Monety, Odznaki, Broń biała itp ( co jeszcze dodać ? )
Potrzebuje najlepszych fantów do tych kategorii, linki do zdjęć wklejajcie tu.
Druga sprawa to Historia i Ciekawostki , potrzeba tam więcej informacji.
Cmentarze pójdą won, myślę nad jakimś nowym działem.
Podawajcie swoje sugestie.
Strona
zastanawiam się nad takim działem w galerii fantów : Znaleziska przekazane Służbom Konserwatorskim w ramach współpracy Stowarzyszenia z Archeologami .... lub jakiś podobny tytuł obrazujący co dla kogo i dlaczego
pozdr.warwick
pozdr.warwick
Strona
też nad tym myślałem 

Strona
zgadza się dyskutowaliśmy i jak pamiętam sam byłem sceptycznie nastawiony do tematu, ale... nasze stowarzyszenie coraz częściej w kręgach kopaczy ( i to nie okolicznych ) jest postrzegane i przedstawiane jako przykład udanego kompromisu i owocnej współpracy z archeo - miałem już okazję odpowiadać na pytanie jak to wszystko co mamy udało nam się osiągnąć... uważam że czas najwyższy wyjść z "dziury" i pokazać, że można i że w sumie to całkiem fajnie wychodzi ...Hanzo pisze:Kiedyś nad tym dyskutowaliśmy ?? Ostateczny wniosek był taki, żeby się za bardzo nie wychylać.
w końcu nie robimy nic złego a i promocja pewnych zachowań też nie jest bez znaczenia
pozdr.warwick