Nasze wykrywacze - kontynuacja.
Witam wszystkich
na dzień dzisiejszy mogę tylko powiedzieć że :
po zlożeniu fajnie się prezentuje ,wszystko dopasowane i kilka bajerów
w terenie od dnia zakupu 0 minut
(mam taki za...eb w pracy że niemam nawet godzinki żeby wyjść i poćwiczyć dostrajanie do gruntu
żal mi tyłek ściska że dopiero moge z nim wyjść w sobotę
i to tyle
poza tym jest u nas taki skwar że najlepsi tego nie wytrzymują na termometrze godz. 7.15 ,,27''W cieniu
masakra

po zlożeniu fajnie się prezentuje ,wszystko dopasowane i kilka bajerów
w terenie od dnia zakupu 0 minut

żal mi tyłek ściska że dopiero moge z nim wyjść w sobotę

poza tym jest u nas taki skwar że najlepsi tego nie wytrzymują na termometrze godz. 7.15 ,,27''W cieniu

Kozak, na pewno nie będziesz żałował przesiadki na X-70. Jest to sprzęt lepszy od ACE 250, lecz warto się zastanowić czy w tym przedziale cenowym nie ma czegoś lepszego od X-70 - podobno Proxima 
Z pól prześmiganych do bólu 250, Terrą wyciągnąłem jeszcze pare ciekawych fantów.
Jest głębsza, co czasem odczuwa się na całym ciele
Pozatym plusem jest dla mnie identyfikacja cyfrowa, która wiele mi ułatwia, chociaż nie można jej bezgranicznie ufać.
żeby nie było tak słodko,
Terra potrafi też nieźle wku***ć kiedy to nie dostosujemy jej poprawnie do gruntu.
Mój egzemplarz dostaje wtedy szaleju i czasem mam chęć rozbić go o drzewo ...
Na temat cewek nie powiem nic ciekawego, bo chwilowo śmigam tylko z DD 7,5 kHz 10,5"(jej główna zaleta na pole, to duża powierzchnia
).

Z pól prześmiganych do bólu 250, Terrą wyciągnąłem jeszcze pare ciekawych fantów.
Jest głębsza, co czasem odczuwa się na całym ciele

Pozatym plusem jest dla mnie identyfikacja cyfrowa, która wiele mi ułatwia, chociaż nie można jej bezgranicznie ufać.
żeby nie było tak słodko,
Terra potrafi też nieźle wku***ć kiedy to nie dostosujemy jej poprawnie do gruntu.
Mój egzemplarz dostaje wtedy szaleju i czasem mam chęć rozbić go o drzewo ...
Na temat cewek nie powiem nic ciekawego, bo chwilowo śmigam tylko z DD 7,5 kHz 10,5"(jej główna zaleta na pole, to duża powierzchnia

Ostatnio zmieniony 03 lip 2009, 16:52 przez Domenik, łącznie zmieniany 1 raz.
X-70 na pewno będzie lepsza od Proximy jeśli chodzi o czułość na drobne kolorki! Nie wiem jak z zasięgami, ale chyba jedyna zaleta Proximy w stosunku do Minelaba jest jej uniwersalność!KOZAK pisze:Domenik a co wiesz o Proximie? W czym jest lepsza od X-70?

Jak już kiedyś pisałem to mam mieszane uczucia co do swojej Proximy! Niezbyt mi leży....