wykrywacz z sonda 44cm
wykrywacz z sonda 44cm
MAM takie pytanko co sadzicie o tym wykrywaczu ma sonde 44cm i jaki moze miec zasieg czy z was ktos skladal takie cudo prosze o opinie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam podobną cewkę do Whitesa.
Niby się nadaje na okopy, ziemianki. Z pewnością do szukania "skarbów" w konkretnych miejscach.
Mnie się przydała do wyciągania kul armatnich i moździerzowych, które wbiły się w stok fortyfikacji. Ciągnęło z głębokości nawet metra.
Nic innego na tej cewce nie znalazłem.
Niby się nadaje na okopy, ziemianki. Z pewnością do szukania "skarbów" w konkretnych miejscach.
Mnie się przydała do wyciągania kul armatnich i moździerzowych, które wbiły się w stok fortyfikacji. Ciągnęło z głębokości nawet metra.
Nic innego na tej cewce nie znalazłem.
- olsztyniak
A cóż to za sprzecik?
Zrobiłem kiedys sonde o sr 50cm, ale nadałem jej jajowaty kształt tak ze na dlugosci miala ok 70cm a na szerokosci ok 30. Testy wypadły pomyślnie
zasięg w powietrzu mial grubo ponad 2 metry, ale w terenie nie bylem z nią bo nie chciało mi sie juz kombinować obudowy do tej lochy. mam gdzieś jeszcze sondę 50 cm w kształcie słoneczka ale nie testowana
Zrobiłem kiedys sonde o sr 50cm, ale nadałem jej jajowaty kształt tak ze na dlugosci miala ok 70cm a na szerokosci ok 30. Testy wypadły pomyślnie