Co kupić
- łorner1941
Zdecydowanie Firsta z plusem.
Zamiata militarkę, na drobne też spoko.
Mam kolesia, który biega 9-ty rok z firstem i niejednokrotnie miałem okazję przekonać się o zaletach tego sprzętu.
Ostatnio w żużelku i zardzewiałej drobniczce potrafił wychwycić jakiś majaczący inny sygnał, ale nie chciało mu się kopać więc ja tam dłubnąłem Proximą i miał kolo rację.
Wyciągnąłem cynkowe liście dębu i bączek.
Tak, że FIRST+.
Armandy się nie umywają.
P.S. A najświeższe strzały na firście to z gruzu wydłubana odznaka RAD i partyjniacka NSDAP.
A poza tym serwis... Pan A. Rutyna koledze za całkowite free wymienił obudowę (bo kolega pier...ł niechcący wykrywka tak, że obudowa się rozsypała), pin-point i głośnik.
(he, he, he reklama jak ta lala
)
Pozdro

Zamiata militarkę, na drobne też spoko.
Mam kolesia, który biega 9-ty rok z firstem i niejednokrotnie miałem okazję przekonać się o zaletach tego sprzętu.
Ostatnio w żużelku i zardzewiałej drobniczce potrafił wychwycić jakiś majaczący inny sygnał, ale nie chciało mu się kopać więc ja tam dłubnąłem Proximą i miał kolo rację.
Wyciągnąłem cynkowe liście dębu i bączek.
Tak, że FIRST+.
Armandy się nie umywają.
P.S. A najświeższe strzały na firście to z gruzu wydłubana odznaka RAD i partyjniacka NSDAP.
A poza tym serwis... Pan A. Rutyna koledze za całkowite free wymienił obudowę (bo kolega pier...ł niechcący wykrywka tak, że obudowa się rozsypała), pin-point i głośnik.
(he, he, he reklama jak ta lala

Pozdro
- łorner1941
x70 jest nieskomplikowanym wykrywaczem odpalasz i idziesz. jedynym minusem może być cena. no ale zawsze można zakupić troszkę tańsze a niekoniecznie droższe x30 lub x50. w tej chwili są chyba w sprzedaży troszeczkę wzbogacone wersje 305, 505, 705 czy jakoś tak. tylko nie bierz fishera. nawet buty z takim napisem są do bani
żartowałem. buty mogą być.

- olsztyniak
toć miałem ace. toć czasem coś wyjmę. toć będę musiał wyjść w niedzielę boś mi ciśnienie podniosłaś
powiem szczerze, że mam sentyment do ace. sporo fajnych duperelek na ..... się nim wyjeło.
>H<

>H<

Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, 21:37 przez weje, łącznie zmieniany 3 razy.
Witaj weje.
Widzę, że Ty znowu zaczynasz swoją starą śpiewkę n.t. Fishera
żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, że Fisher jest do dupy lub nie, proponuję Ci zorganizowanie swego rodzaju pojedynku.
Ty ze swoim Minelab'em X- Terra 70, a ja z Fisher'em CZ 70 Pro
Szczegóły do ustalenia.
I do czasu roztrzygnięcia sporu proponuję, żebyś zaniechał swoich zgryźliwych, niczym nieuzasadnionych, uwag
Rzucam Ci rękawicę, którą, mam nadzieje, nie będziesz się bał podjąć
pozdrawiam
kraf
Widzę, że Ty znowu zaczynasz swoją starą śpiewkę n.t. Fishera

żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, że Fisher jest do dupy lub nie, proponuję Ci zorganizowanie swego rodzaju pojedynku.
Ty ze swoim Minelab'em X- Terra 70, a ja z Fisher'em CZ 70 Pro

Szczegóły do ustalenia.
I do czasu roztrzygnięcia sporu proponuję, żebyś zaniechał swoich zgryźliwych, niczym nieuzasadnionych, uwag

Rzucam Ci rękawicę, którą, mam nadzieje, nie będziesz się bał podjąć

pozdrawiam
kraf