Jonkowo 2009

Wyprawy WPM

Moderator: Manufaktura Dzika

Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

fajnie było i jeśli chodzi o uciechy jak i bój pod szańcem więc wszystkim składam WIELKIE PODZIÊKOWANIA w imieniu swoim jak i Voss bandy
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Kolejne fotki
http://kondzioclub.pho.to/albums/napole ... owo_2009_/
http://gazetaolsztynska.wm.pl/Napoleon-w-Jonkowie,66626
Awatar użytkownika
Remington

Post autor: Remington »

Hej.
Spoko, żyję!
Połatali mi łapkę i zagipsowali.
Czeka mnie 6 tygodni drapania się po dupie lewą ręką.
Dzięki za wszystko.
Awatar użytkownika
Adek

a to kilka fotek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 24 mar 2009, 10:39 przez Adek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

Ja niestety tym razem fotek nie wrzucę , bo te które zrobiłem były późną nocą i mają lekko niemoralny kontekst a już na pewno nic związane z epoką :cool: , Olsztyniak plan zrealizowałem :lol:
Awatar użytkownika
Adek

a to podesłał mi dziś Horche
http://www.maziarz.pl/o/galeria/120,0/N ... em_w_1807/
srebrny_lis

Raszyn albo Toruń

Post autor: srebrny_lis »

Panowie i Panie! Pilne: Maciej Mechliński usilnie prosi o podanie naszej decyzji odnośnie Raszyna 19 IV (do końca tygodnia najlepiej); ta impreza się odchudza i muszą wiedzieć, czy na nas czekać, czy molestować innych. Mnie zdecydowanie bardziej pasuje późniejszy o tydzień Toruń (21 IV mam mieć egzaminy w Olsztynie), gdzie jeszcze nie byliśmy a znając Harry`ego impreza może być solidna. Dawajcie głos, pażałsta!
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

niech ja dorwe tego wywrotowca co wkleił kolorowe zdjęcia :kon:
Motyl

Re: Raszyn albo Toruń

Post autor: Motyl »

srebrny_lis pisze:Panowie i Panie! Pilne: Maciej Mechliński usilnie prosi o podanie naszej decyzji odnośnie Raszyna 19 IV (do końca tygodnia najlepiej); ta impreza się odchudza i muszą wiedzieć, czy na nas czekać, czy molestować innych. Mnie zdecydowanie bardziej pasuje późniejszy o tydzień Toruń (21 IV mam mieć egzaminy w Olsztynie), gdzie jeszcze nie byliśmy a znając Harry`ego impreza może być solidna. Dawajcie głos, pażałsta!
W terminie Raszyna będę pod Waterloo (a miałem się nie chwalić). :kon:
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

A fe, co za wstrętna angolska nazwa: Waterloo (a może łoterlu?). Powinno sie mówić Mont Saint Jean (maniera francuską) lub La Belle Alliance (manierą pruską). Tak poważnie to gratuluję, choć tam właściwie nic specjalnego nie ma; no, ale magia miejsca. Andrzej Bosso oferuje możliwość wyjazdu do Livorno w Toskanii (impreza z Wiosny Ludów, powstanie 10/11 maja 1849). Strój może być cywilny z XIX w.: koszula, portki, buty, broń, może jakiś kawałek munduru (mielibyśmy robić za włoskich powstańców przeciw Austriakom). Czekam na dalsze szczegóły organizacyjne. Termin: 8-10 maja 2009. Myślta. Paszporty chyba niepotrzebne: strefa Schengen.
Motyl

Post autor: Motyl »

srebrny_lis pisze:A fe, co za wstrętna angolska nazwa: Waterloo (a może łoterlu?). Powinno sie mówić Mont Saint Jean (maniera francuską) lub La Belle Alliance (manierą pruską). Tak poważnie to gratuluję, choć tam właściwie nic specjalnego nie ma; no, ale magia miejsca. Andrzej Bosso oferuje możliwość wyjazdu do Livorno w Toskanii (impreza z Wiosny Ludów, powstanie 10/11 maja 1849). Strój może być cywilny z XIX w.: koszula, portki, buty, broń, może jakiś kawałek munduru (mielibyśmy robić za włoskich powstańców przeciw Austriakom). Czekam na dalsze szczegóły organizacyjne. Termin: 8-10 maja 2009. Myślta. Paszporty chyba niepotrzebne: strefa Schengen.
Jak byłem tam pierwszy raz, to rosły dorodne buraki. Jest muzeum, puszczają film. Głównie jednak to ta magia.
Webster

Post autor: Webster »

Fotki super pozdrawiam.
ODPOWIEDZ