Nessa wita
Nessa wita
Z wielka niesmialoscia chcialabym powiedziec "dzien dobry. Jestem tu nowa i prosze wybaczyc jak cos gdzies zle napisze czy zrobie"
Cos wiecej?
Urodzilam sie w Olsztynie, bardzo dawno temu, kiedy jeszcze Nagorek nie bylo.
Mieszkalam w Pekinie - obecnie Kromera i znam jego historie powojenne na pamiec.
Mam meza, ktory "grzebie" w ziemi i czesto mi cos do domu znosi- Jakies stare kałamarze, korki ceramiczne od butelek z napisem Allenstein i inne pierdołki...natomiast ja jestem grafikiem i specjlizuje sie w ratowaniu starych fotografii.
Zalogowalam sie tu wlasciwie w jednym celu. Licze na Wasza pomoc w ustaleniu paru rzeczy, Dla przykladu chcialabym wrzucic tu zdjecie wojskowego z 20-lecia miedzywojennego z prosba, zebyscie pomogli mi ustalic co to za mundur i jakie mial barwy.
kto jak kto ale wy na tym bedziecie sie znali najlepiej.
Jezeli to nie pasuje do Waszgo forum to prosze mnie powiadomic.
pozdrawiam
Nessa
Cos wiecej?
Urodzilam sie w Olsztynie, bardzo dawno temu, kiedy jeszcze Nagorek nie bylo.
Mieszkalam w Pekinie - obecnie Kromera i znam jego historie powojenne na pamiec.
Mam meza, ktory "grzebie" w ziemi i czesto mi cos do domu znosi- Jakies stare kałamarze, korki ceramiczne od butelek z napisem Allenstein i inne pierdołki...natomiast ja jestem grafikiem i specjlizuje sie w ratowaniu starych fotografii.
Zalogowalam sie tu wlasciwie w jednym celu. Licze na Wasza pomoc w ustaleniu paru rzeczy, Dla przykladu chcialabym wrzucic tu zdjecie wojskowego z 20-lecia miedzywojennego z prosba, zebyscie pomogli mi ustalic co to za mundur i jakie mial barwy.
kto jak kto ale wy na tym bedziecie sie znali najlepiej.
Jezeli to nie pasuje do Waszgo forum to prosze mnie powiadomic.
pozdrawiam
Nessa
Ostatnio zmieniony 23 mar 2009, 07:44 przez Nessa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Witaj Nessa, na pewno znajdziesz u nas to, czego szukasz 

Ostatnio zmieniony 14 lut 2009, 10:14 przez Tworas, łącznie zmieniany 1 raz.
- olsztyniak