Jaki minelab
Jaki minelab
Mam dylemat, X-TERRA 70 czy SOVEREIGN GT, a może zostać przy GARRECIE 250? Jakie jest wasze zdanie.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Nie wiem czy dobrze jestem zorientowany, ale X-TERRA 70 jest nowszym modelem i teoretycznie powinna być lepsza. Jednak w praktyce może być zupełnie odwrotnie. SOVEREIGN GT nie posiada żadnych wskażników i od razu trzeba polegać na słuchu, więc początek może być dość męczący, lecz jeżeli pózniej efekty miałyby być lepsze od X-TERRA to decyzja wydawałaby się oczywista.
-
- piecia1410
- Kontakt:
ja mam 2 lata minelaba explorera II
poprzedni rok uwazam za stracony bo usłuchałem dupków.w tym roku zwiększyłem dyskryminację i podkręciłem czułośc na maxa i zbieram plony na polach po których chodziłem w ubiegłym roku
polecam ze względu na cenę a nie polecam za wzgledu na ciężar i niedopracowaną ergonomię
po 3 godzinach wiosłowania nie czujesz ręki ale coś za coś - na kolorki jest niezastąpiony !!!
poprzedni rok uwazam za stracony bo usłuchałem dupków.w tym roku zwiększyłem dyskryminację i podkręciłem czułośc na maxa i zbieram plony na polach po których chodziłem w ubiegłym roku

polecam ze względu na cenę a nie polecam za wzgledu na ciężar i niedopracowaną ergonomię

po 3 godzinach wiosłowania nie czujesz ręki ale coś za coś - na kolorki jest niezastąpiony !!!