Protest

Wszystko co związane z eksploracją
Awatar użytkownika
GILGIN

Post autor: GILGIN »

Hm wygląda na to że typy krążą po okolicy i robią bałagan pora to ukrucić :axe:
Awatar użytkownika
spajder

Post autor: spajder »

A ja sie po swojej okolicy rozglodam za bialym transporterem :axe: :axe: :axe:
Awatar użytkownika
DAMIAN

Post autor: DAMIAN »

spajder pisze:A ja sie po swojej okolicy rozglodam za bialym transporterem :axe: :axe: :axe:
A jak pod Ornetą zobaczysz niebieskiego maluszka po przejściach :zebek: , to znaczy że to banda z Górowa!!! Wczoraj przerzuciliśmy sporo ziemi na spalonkach pod Ornetą!!! :zebek: ;)
Awatar użytkownika
spajder

Post autor: spajder »

A jak pod Ornetą zobaczysz niebieskiego maluszka po przejściach :zebek: , to znaczy że to banda z Górowa!!!
Czyli mam tez odpowiednio potraktowac??? :D :D :D
Awatar użytkownika
DAMIAN

Post autor: DAMIAN »

spajder pisze:
A jak pod Ornetą zobaczysz niebieskiego maluszka po przejściach :zebek: , to znaczy że to banda z Górowa!!!
Czyli mam tez odpowiednio potraktowac??? :D :D :D
No gdzie.... ja jestem grzeczny!!!! :P :D
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

No i mnie udało sie spotkać panów pod Miłakowem w niedziele niestety rozmowa była mało przyjemna a siły nierówne 3 do 1 mało do rekocznu nie doszło wkurzyli mnie aż szpadel dęba staną dobrze :axe: ze pacyfista jestem :D , ale i tak pecha mieli panowie , tak kijowo zaparkowali ze cztery kapcie złapali :szok: ja na ich miejscu bym sie wkurwił , tak mi ich szkoda :P , no ale jak moglem im pomóc żadnej brechy w pobliżu jak na złość nie było humanitarnie bym dobił po co ma sie bydło męczyć
Majk

Post autor: Majk »

I ja podpisuje sie pod protestem Andrewa.
Najcześciej spaceruje sobie w okolicy Ornety i czesto natrafiam na miejsca jak po ataku katjiusz, jak po czyms takim przez włascicieli gruntu jest postrzegane całe srodowisko- jako wandale. :(
W poprzedni weakend miałem okazje widziec zasiane pole przyjaznego gospodarza po przejściu pewnego "Pana", poprostu ręce opadają, jak spotkam autora to powiem mu co mysle o takich wyczynach :kon:
szaszka69

Post autor: szaszka69 »

Panowie ostatnio na polach w pasleku jakis "korki niepełnosprawny umyslowo " skopal zasiane pola. Pierwsza reakcja rolnika gdy nas zobaczyl jak kopiemy po zaoranym byla bardzo nie mila,mial do nas żal że wchodzimy mu na uprawe,ale chlop zrozumiał juz za chwile ze to nie nasza robota i wszystko uspokoilo sie ale niesmak pozostal szczegolnie u niego.Niektorzy z nas pseudo poszukiwaczy zapuszczają sie w nieswoje rejony i robia taka kaszane że aż żal patrzeć i mówić niekiedy szkoda.Musimy zacząc eliminować takich ludków bo niczego dobrego oni nie czynia a nas w oczach "lokalsów" przedstawiaja jako wandali i szkodników.Pozdrawiam. Mysle że ten bialy transporter wozi wlaśnie taka zawartosc niepelnosprawnych umyslowo. Pozdrawiam
Adler7

Post autor: Adler7 »

Panowie, czy nie posiadacie telefonów i nie znacie numeru 997? Patrol policji musi zareagować, zwłaszcza gdy zasygnalizuje się, iż pojazd jest bez tablic, a goście coś kopią w pobliżu...
Awatar użytkownika
Andrew
Kontakt:

Post autor: Andrew »

Ano posiadamy - tylko kiedy dzwoniłem okazało sie ze nie ma wolnego radiowozu w danej chwili - a kiedy był to już wandali nie było :( Trzeba brać sprawy w swoje ręce - juz kilka razy spotykając "gości" zwracaliśmy uwagę na łamanie dobrych obyczajów: niezasypane dołki, chodzenie po zasianym, zostawianie na wierzchu niewypałów itp. Myślę ze taka postawa ograniczy tego typu wandalizm.
marpas8

Post autor: marpas8 »

Wszystkie metody dozwolone do walki z "wandalami", jednak uważam, że najlepsza metoda to podejście i szczera rozmowa, to zawsze zostawi u takich "ludzi" niesmak, a być może i na przyszłość czegoś nauczy. Może niewiedzą co czynią?
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

Nie wydaje mi sie!! To sa hieny i tyle! Zero szacunku!
marpas8

Post autor: marpas8 »

Stokrotna kożyść z jednego nawruconego. niż ze stu wiernych.
ODPOWIEDZ