Witam wszystkich użytkowników, odwiedzających i moderatorów.
Witam Was nieznajomi….
Obserwowałem, czaiłem się, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować i teraz wypada się przedstawić. Jestem sklepikarzem, klienci mi nie przeszkadzają w czytaniu Waszego świetnego forum i jestem happy. Co mnie urzekło na Waszym forum? Ludzie z pasją, cieszący się z kawałka blaszki, zardzewiałego bagnetu itd. Szerokie zainteresowania…brak plugawego języka, który jest teraz wszechobecny, wzajemny szacunek. Co w trawie piszczy? Jeszcze nic. Na razie mam saperkę, ale niedługo zapiszczy i poczuję przypływ adrenaliny….
I o to chodzi.
Obserwowałem, czaiłem się, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować i teraz wypada się przedstawić. Jestem sklepikarzem, klienci mi nie przeszkadzają w czytaniu Waszego świetnego forum i jestem happy. Co mnie urzekło na Waszym forum? Ludzie z pasją, cieszący się z kawałka blaszki, zardzewiałego bagnetu itd. Szerokie zainteresowania…brak plugawego języka, który jest teraz wszechobecny, wzajemny szacunek. Co w trawie piszczy? Jeszcze nic. Na razie mam saperkę, ale niedługo zapiszczy i poczuję przypływ adrenaliny….
I o to chodzi.
- łorner1941
- olsztyniak
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
- Piłsudczyk
Hej Dzieciaki ! Nawet nie obejrzałem się a już minął rok na tym Forum.
Dzisiaj stuknął mi 63 krzyżyk. Jak szybko ten czas mija.
Co najważniejsze : zaraziliście mnie, i Moją Gochę historią – mamy czym żyć…
Życie to nie tylko historia...
http://www.youtube.com/watch?v=s8qryOoMTeo" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzisiaj stuknął mi 63 krzyżyk. Jak szybko ten czas mija.
Już nie Nieznajomi , ale Wirtualni Przyjaciele. Chcecie to wierzcie, chcecie nie wierzcie, ale to Forum jest jak narkotyk- uzależnia… Niewiele potrafię, ale cieszę się z Waszych sukcesów i boleję nad porażkami. Byłem z wykrywką i poczułem tą adrenalinę .markis pisze:Witam Was nieznajomi….
I o to chodzi.
Co najważniejsze : zaraziliście mnie, i Moją Gochę historią – mamy czym żyć…
Życie to nie tylko historia...
http://www.youtube.com/watch?v=s8qryOoMTeo" onclick="window.open(this.href);return false;