Do roboty panowie - cmentarz

Sprawy ogólne Stowarzyszenia

Moderator: GILGIN

dago2

Post autor: dago2 »

Zoz no i jak tam Twoje interwencje w nadleśnictwie?
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

Dwa podejscia spelzly na niczym! W tym jedno spotkanie umowiane! Ze tak powiem jedyna kompetetna osoba jest lesniczy ktorego zastanie graniczy z cudem!! Kolejne podejscie 14-go o godz 8.00. Wszystkich chetnych zapraszam.
mecnas

Post autor: mecnas »

Nie zrzeszonych też? ;)
Awatar użytkownika
zoz

Ups.. To jest pytanie... Olsztyniak co Ty o tym? Jak dla mnie to zapraszam.
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Osobiście nie widze przeszkód
mecnas

Wobec tego służę pomocą[w miarę czasu] chetnie popracuję przy jakimś starym pomniku lub cmentarzyku,zdobądż spis tych mogił i możemy jechać w plener
Prusak

Post autor: Prusak »

Jeśli można to ja też :D
Awatar użytkownika
zoz

W czwartek rano startuje do nadlesnictwa. Olsztyniak licze na Ciebie, no i na wszystkich zainteresowanych. Moze sami powiedza ktora nekropolia nalezalo by sie zajac na sam pierw? Olsztyniak moze da sie zalatwic jakie uwierzytelniające papiery?
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Pomyślimy :D :D :D
Prusak

Post autor: Prusak »

ale 14 jest w piątek...
Awatar użytkownika
zoz

No a 13 w czwartek.
Awatar użytkownika
kermik

Post autor: kermik »

Panowie badałem dzisiaj u żródła bliskiego nadleśniczemu temat "naszego" cmantarza i nie mam dobrych wiadomosci :( teren ten nie podlega pod nadlesnictwo Olsztyn tylko pod las miejski konkretnie pod dyrektora lasu miejskiego a on pod urząd miasta. Nie ma sensu chłopaki jechac na zielona górke (ja tak jakby dzisiaj byłem) tylko trzeba sie umówic z dyrektorem lasu miejskiego telefon mozna znależć tu http://www.lasmiejski.olsztyn.pl/. Jak bede mógł jeszcze jakos pomóc dajcie znać
Jeżeli chcemy zastać nadlesniczego to należy wpadać na zieloną miedzy 7 a 9 rano bo póżniej jest rożnie. ;)
mecnas

kermik pisze:Panowie badałem dzisiaj u żródła bliskiego nadleśniczemu temat "naszego" cmantarza i nie mam dobrych wiadomosci :( teren ten nie podlega pod nadlesnictwo Olsztyn tylko pod las miejski konkretnie pod dyrektora lasu miejskiego a on pod urząd miasta. Nie ma sensu chłopaki jechac na zielona górke (ja tak jakby dzisiaj byłem) tylko trzeba sie umówic z dyrektorem lasu miejskiego telefon mozna znależć tu http://www.lasmiejski.olsztyn.pl/. Jak bede mógł jeszcze jakos pomóc dajcie znać
Jeżeli chcemy zastać nadlesniczego to należy wpadać na zieloną miedzy 7 a 9 rano bo póżniej jest rożnie. ;)

No ale tu chodzi chyba o wiekszy spis a nie jedna mogiłę, więc jednak chyba nadleśnictwo,przy okazji mozna sie spotkac i bliżej poznac-pozdro ;)
Awatar użytkownika
zoz

Zapraszamy w czwartek rano...
mecnas

zoz pisze:Zapraszamy w czwartek rano...

no to w czwartek czy piatek??? :roll: ja sie zgłoszę jak załatwisz wstep,[w nadlesnictwie] a spotkanko proponuje po niedzieli,mam wolne popołudnia ;)
ODPOWIEDZ