Co kupić?? Jabel/Pulsar4/Ace150

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
KOZAK

Post autor: KOZAK »

I tu duch ma racje!
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

to jest prawda Duchu jak kupiłem 150 to za miesiąc żałowałem że nie poczekałem chwile i nie kupiłem 250
Awatar użytkownika
KOZAK

Post autor: KOZAK »

Pośpiech jest złym dopradcą! :nono:
Awatar użytkownika
Growler

Post autor: Growler »

Hmm, mam 150, biegałem wiele razy z 250 i nie rozumiem pewnych zdań na temat 'wielkiej' różnicy pomiędzy tymi dwiema wykrywkami. Oczywiście, żółtko m250 na pin point - czasem przydatny, a poza tym, to niewiele się różni od 150. Zadziwiające jest to, że 150-ka ma minimalnie większy zasięg. W wyciąganiu fantów nie widzę żadnej różnicy - biegam cały czas z kumplem, który ma 250tkę. Tniemy monety w równym tempie i podobnej liczbie (raz więcej ja natrzepie, raz on).
Bądź co bądź, gareciki na drobnice są dobre. Zasięgi nie powalają, ale swoje pociągną...
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

Grebe nie chodzi pin point a raczej o to że w 250 można lepiej wyciąć to czego nie chcemy szukać czy kopać , no chyba że ktoś chce kopać wszystko . Poza tym 250 więcej metali rozróżnia ( wiadomo czasem się myli ale jak każda wykrywka ) :cool:
Awatar użytkownika
Growler

Post autor: Growler »

Dyskryminacja jest, to fakt...lecz nie powala, szczerze mówiąc.

Swoją drogą, nie patrzę nigdy na skalę rozróżniania metali. Jeżeli sygnał jest dobry, to ryję. Jak dla mnie, niezbyt przydatny fant.

pozdrówka
ODPOWIEDZ