to co ja mogę powiedzieć po ponad roku latania z deusem...
Żałuję że miałem przed nim euroace, nie nakopał bym się tylu gwoździ, drucików czy innych małych pordzewiałych gówienek.
Kupiłem z od kolesia z WA-WY allegro nie pamiętam papiery mam w piwnicy.
Zestaw panel + cewka 13" ( teraz kupił bym mniejszą ta jest za ciężka ) rezygnowałem z oryginalnej sztyczy za 750 zł i kupiłem od at pro za 250 + mały pomysł jak zamontować panel i 500 zł w kielni

ale zestaw i tak mnie kosztował 2100 za panel + 1350 za cewkę + 250 sztyca.
A poza tym wrażenia w porównaniu do EUROACE pomimo ze identyfikacja i dyskryminacja działa znacznie znacznie lepiej to kopię więcej i głębiej. Ale żeby nie było tak kolorowo to ćwierkacza rozgryzłem po 1 - 2 miesiącach latania i mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać po sygnałach to Deus z o wiele większą możliwością ustawień dał mi tą możliwość po 10 - 12 miechach, no i oczywiście testowanie ustawień czy wybór do warónków terenowych i pogodowych to też zabawy troszkę jest.
Nie wiem jak inni użytkownicy ale z moich obserwacji to deusik robi się lekko nadpobudliwy gdy jest " tak mokrawo"już lepiej mu pasuje jak jest bardzo mokro lub sucho.
Ustawień jest od groma jednakże polecam zrobić sobie własne 2 programy i latać tak jak każdy lubi szybko lub dokładnie przeszukiwać.
pozdro