Zgoda na poszukiwania
Zgoda na poszukiwania
Witam,muszę wystąpić o pozwolenie do wspólnoty i do delegatury w Ełku.Może mi ktoś pomóc,jak sformułowane mają być zapytania i jakie dokumenty trzeba załączyć.Pozdrawiam Marek
Re: Zgoda na poszukiwania
Zacznij od tego, na stronie WKZ jest wniosek o zgodę na poszukiwania, w opisie masz wszystko co musisz dostarczyć do WKZ. Ściągnij go i poczytaj razem z tym co jest małym druczkiem
i jak będziesz miał jakieś wątpliwości pytaj.

W jaki sposób wpłacić kasę na konto U.M.Olsztyna,w jaki sposób dostanę dowód wniesienia opłaty? Reszta wniosku na razie w miarę czytelna.Choć zastanawiam nad zgodą z w.k.z.u. bo w tym miejscu są tylko butelki z przed 1945 roku.Poproszę o odpowiedź.Pozdrawiam.M.
Tu masz nr konta http://www.wuoz.olsztyn.pl/962-menu/inf ... bowej.html" onclick="window.open(this.href);return false; , a potwierdzenie przelewu z banku generujesz jak masz taką możliwość albo robisz przelew na poczcie i wysyłasz kopię przelewu.
Mam zgodę od ratusza
Poproszę o napisanie co to jest
-obszar AZP
-kwerenda archiwalna
Pzdr.M.

Poproszę o napisanie co to jest
-obszar AZP
-kwerenda archiwalna
Pzdr.M.
Obszar AZP - Archeologiczne Zdjęcie Polski - https://pl.wikipedia.org/wiki/Archeolog ... cie_Polski" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwerenda - wykaz zródeł i literatura
Kwerenda - wykaz zródeł i literatura
-
Witam.
Jestem tutaj nowy za namową znajomych odważyłem się tutaj zalogować.
Mam wielki dylemat. Stowarzyszenie do którego należałem przestało istnieć i zostałem na lodzie. Mianowicie skończyło mi się pozwolenie od WKZ na poszukiwania. Chciałbym abyście mi powiedzieli czy jest jakakolwiek możliwość o wystąpienie do WKZ o wydanie indywidualnego pozwolenia i co bym musiał zrobić aby moc dalej poszukiwać. Miałem duże plany na ten rok a wygaśniecie pozwolenia i rozpad stowarzyszenia spowodowało, że zostałem na lodzie.
Jestem tutaj nowy za namową znajomych odważyłem się tutaj zalogować.
Mam wielki dylemat. Stowarzyszenie do którego należałem przestało istnieć i zostałem na lodzie. Mianowicie skończyło mi się pozwolenie od WKZ na poszukiwania. Chciałbym abyście mi powiedzieli czy jest jakakolwiek możliwość o wystąpienie do WKZ o wydanie indywidualnego pozwolenia i co bym musiał zrobić aby moc dalej poszukiwać. Miałem duże plany na ten rok a wygaśniecie pozwolenia i rozpad stowarzyszenia spowodowało, że zostałem na lodzie.
Krótko i na temat - jakie to stowarzyszenie zostawiło Cie na lodzie - będzie łatwiej zdiagnozować problem.
P.S.
Witaj
nazywam się Andrew
P.S.
Witaj
nazywam się Andrew
-
Ogolnie pochodze z Bartoszyc ale mieszkam w Olsztynie. Jakis czas temu przy jednostce wojskowej 1248 było małe stowarzyszenie eksploratorskie ale w wyniku rozpadu jednostki przestało istniec. Teraz poszukuje jakiegoś stowarzyszenia aby moc dalej kontynuować swoje poszukiwania lub po prostu chciałbym wyrobić sobie indywidualne pozwolenie jeśli jest taka możliwość.
Zawsze mozna napisać wniosek indywidualnie i dostać zgodę.