Jaka wykrywka dla amatora
Jaka wykrywka dla amatora
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Janek, chcę kupić sobie pierwszy wykrywacz, ale na eskapady będzie chodził ze mną mój synek, który ma 8 lat, więc wykrywka musi pasować dla nas obu. Sporo się naczytałem i mam już jeden na oku, a, że cenię sobie doświadczenie więc proszę o pomoc. W sklepach, to wiadomo jak człowiekowi doradzają, wcisną mi najdroższy, albo lichotę.
To mój zamiar http://wykrywaczmetali.net/Wykrywacz-Me ... ompas,p,15" onclick="window.open(this.href);return false;.
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
To mój zamiar http://wykrywaczmetali.net/Wykrywacz-Me ... ompas,p,15" onclick="window.open(this.href);return false;.
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Re: Jaka wykrywka dla amatora
ja proponuję Euroteka lub Eurotek pro. Chyba najprostszy w obsłudze detektor obecny na rynku.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
tesoro silver też lekki i prościutki
- MarkoPolo
albo kanarka 150-tkę 

- maciek7309
Janek, dobrze kombinujesz ale kup lepiej 250-tkę. Używkę dostaniesz w tej samej cenie ale będziesz miał pin-point.
-
Tak jak wyżej kolega pisał eurotek lub eurotek pro prosty w obsłudze i bardzo lekki
EuroTek PRO z 11DD.
ja też miałem dylemat którą wykrywkę wybrać. wizualnie spodobał mi się garret więc na ten wykrywacz się zdecydowałem. Tylko teraz który 150 czy 250? Też jestem początkujący i nie chciałem inwestować wiele pieniędzy ale jednak zdecydowałem się dopłacić 200 zł i wziąć 250. To był dobry wybór jestem zadowolony teraz nie wyobrażam sobie szukania bez funkcji pinpoint i eliminacji bo śmieci zakopanych w ziemi jest pełno:)
-
PinPoint musi być. Więc kup Fischera F22 lub F11, jeżeli nie stać cię na ACE 250. Fischery sa bardzo proste w obsłudze.