Tracer
Re: Tracer
Lepiej podaj jakimi funduszami dysponujesz to może ktoś ci doradzi jakiś sprzęt, a czy opłaca się ten kupić wszystko zależy od jego ceny 

- chomik (masteo)
Nie opłaca się tego kupić bez względu na jego cenę... typowy tandetny marketowy chinol.
tak jak napisałem wcześniej jestem początkującym poszukiwaczem i nie chciałbym wydawać na sprzęt 1000 zł lub więcej. Wolałbym kupić coś tańszego, żeby sprawdzić czy mi się to podoba, ale tez żeby sprzęt dział
dzięki
dzięki
Garrett ACE 150 lub 250, najlepszy w swoim zakresie cenowym.
Lubiany przez początkujących i nie tylko początkujących.
Lubiany przez początkujących i nie tylko początkujących.
- MarkoPolo
Najlepiej garret 150 poniewaz ja jako pierwszy wykrywacz kupiłem tanie ( gowno co wyszło w praktyce ) ze moze odechciec Ci sie z nim chodzenie bo bywało tak ze piszczał na niebo
- pulkownikL
Kol.zefir szkoda że tak słabo się określasz w sprawie budżetu,nikt tu się nie domyśli czy chodzi tobie do pińcet złociszy czy może bliżej tysiączka
, tradycyjnie każdy napisze że Ace i po sprawie,do tysiąca jest już w czym wybierać choć nie mówię że Ace jest zły,pzdr. 

Nie warto nawet jak bys go dostal za darmo.Zniechec i cie do kopania. pozdrawiam
-
Jak masz tysiąc to masz tu na naszym forum chłopaka co ma na sprzedaż teknetic eurotekpro na sprzedaż z cewką 11 na gwarancji całkiem fajny sprzęt a kupisz hińczyka to się zniechęcisz
-
W okolicach 500-600zł można kupić sensowny używany wykrywacz. Np. Teknetics Alpha 2000 czy Eurotek lub Garret 150.
Do 1 tyś. można kupić kilkumiesięczną X-terrę 305 na 3 letniej gwarancji.
Do 1 tyś. można kupić kilkumiesięczną X-terrę 305 na 3 letniej gwarancji.
Zastanawiam sie nad tym Garrett ace 150 Planuje wydac max 500 lub 600 zl
- pulkownikL
To wiele opcji nie masz,Minnelab Go Find 20,Fischer F2,jest na olx Solaris za pięć stów( mile go wspominam bo choć stary to ma potencjał),+ to co piotkusiu wrzucił,minellaba i fiszera nie znam,z garreciakiem chodziłem 4 lata więc coś tam o nim wiem ale Rurus Solaris choć stary rozjechał Ace aż miło,a i zanim coś wybierzesz to wyślij linka żebyś się w jakieś MD albo inne Acepodobne dziadostwo nie wpakował 

Chlopaki dzieki wielkie za wszystkie rady, napewno przed ostatecznym zakupem jeszcze sie odezwe 

Co miałeś na myśli ace podobne guwna ja już chodzę z garrettem 4 lata i zaczynałem od 150 i nigdy mnie nie zawiódł czasem miałem lepsze fanty niż kolega zeusem za 5 tysi wiem że to bardzo popularny sprzęt i polecany ale zależy czego chcesz szukać drobnicy czy militarki ale ja z czystym sumieniem polecam garrett ace 150 będziesz zadowolony ja z tej firmy nie zrezygnowałem do tej pory i simigam na ate pro i jest spoko ..
- pulkownikL
Kolego czytaj ze zrozumieniem np:pierwszy z brzegugaro250 pisze:Co miałeś na myśli ace podobne guwna ja już chodzę z garrettem 4 lata i zaczynałem od 150 i nigdy mnie nie zawiódł czasem miałem lepsze fanty niż kolega zeusem za 5 tysi wiem że to bardzo popularny sprzęt i polecany ale zależy czego chcesz szukać drobnicy czy militarki ale ja z czystym sumieniem polecam garrett ace 150 będziesz zadowolony ja z tej firmy nie zrezygnowałem do tej pory i simigam na ate pro i jest spoko ..
http://www.pawlo.sklep.pl/index.php?p21,md-6035" onclick="window.open(this.href);return false;
http://images.google.de/imgres?imgurl=h ... rQMIxgIwYQ" onclick="window.open(this.href);return false;
,taki sam jak Ace itp. itd,