Nieaktywni
- Książe Warmii
- olsztyniak
- olsztyniak
W sumie Tworas jak mamy teraz inny serwer o nie wykorzystywalnej pojemnosci to moze nie kasujmy postow? Byla zreszta debata na ten temat czy kasowac czy nie,a chodzilo przede wszystkim o pojemnosc serwera.Teraz problem rozwiazal sie chyba sam? A pare ciekawych postow czy tam fotek naprawde szkoda. Zawsze to czym wieksze archiwum tym lepiej..
No nie wiem, w obecnej sytulacji po zmianie serwera jestem za nie kasowaniem postow. Takie jest moje zdanie.
No nie wiem, w obecnej sytulacji po zmianie serwera jestem za nie kasowaniem postow. Takie jest moje zdanie.
Wiadomo, jak ktoś sie zarejestrował i nic nie napisał to powiemy takiemu dowidzenia. Ale jak ktoś wszedł na nasze forum, przywitał się , a my skasowaliśmy jego posta po 30 dniach ,to czemu miałbym tą osobę usuwać ze strony.
Jeszcze raz, nie ma co oszczędzać mamy 800 Gb do wykorzystania z czego narazie przetworzyliśmy 140 mb (posty,zdjęcia,konta userów).
Jeszcze raz, nie ma co oszczędzać mamy 800 Gb do wykorzystania z czego narazie przetworzyliśmy 140 mb (posty,zdjęcia,konta userów).
Ja nie widzę problemu jeśli licznik w tym dziale zostanie wyłączony, bo zależy mi na tym żeby to forum było merytoryczneTworas pisze:To może nie będziemy usuwać tematów z forum Poznajmy się , nie bedzie potem takich dylematów jak np. z Magdusią.
Mamy teraz olbrzymi serwer więc nie musimy oszczędzać na transferze.
Taka moja sugestia dla Moderatorów.
kompetencje użytkownika na pierwszy rzut oka określa się po ilości postów - bo jest najszybciej ... dopiero potem jak już ktoś chce i sprawdzi sobie to wychodzi że 98% procent postów jest w stylu : "witam","gratuluje" czy "ja też"
nie będzie licznika w działach poznajmy się i giełda to nie będę usuwał postów
powyższe nie tyczy się tylko moich działów ale wszystkich tzw. niemerytorycznych
pozdr.warwick
P.S. Jeśli "kierownictwo" zdecyduje inaczej to oczywiście się dostosuje ale uważam ze będzie to ze stratą dla forum
Ostatnio zmieniony 16 lip 2008, 13:57 przez warwick, łącznie zmieniany 1 raz.