TEKNETICS G2

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
Michalis

TEKNETICS G2

Post autor: Michalis »

Witam
Mam pytanie czy ktoś śmiga lub śmigał z tym sprzętem ?
Po latach biegania z rutusami (wszystkie modele od firsta po optime) chciałbym przesiąść się na coś z trochę wyższej półki ,z lepszą dyskryminacją.
Najchętniej kupiłbym Teknetics T2 ,Fisher f75 lub xp deus bo to kosiaki na kolorek ale trochę cena mnie przeraża :)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
wojtes1200

Re: TEKNETICS G2

Post autor: wojtes1200 »

Michalis pisze:Witam
Mam pytanie czy ktoś śmiga lub śmigał z tym sprzętem ?
Po latach biegania z rutusami (wszystkie modele od firsta po optime) chciałbym przesiąść się na coś z trochę wyższej półki ,z lepszą dyskryminacją.
Najchętniej kupiłbym Teknetics T2 ,Fisher f75 lub xp deus bo to kosiaki na kolorek ale trochę cena mnie przeraża :)
Pozdrawiam.
Wiesz jaka jest najlepsza dyskryminacja,odrzucić metal od koloru metodą ręczną.Jak rutusy nie dawały rady pewnie przesiadka nie zrobi wielkiej różnicy ale jak chcesz potrzymać co innego w ręku twoja sprawa. :D
liberty1212

Re: TEKNETICS G2

Post autor: liberty1212 »

Ja biegam od ponad roczku. Przyjemny sprzęcik. Kupiłem używkę, aktualnie biegam na 13" detecha. Chodziłem z kolegą zaopatrzonym w Proxę jednakże starszą wersję. Dzień a noc. Wysoka częstotliwość zrobiła swoje a i cewka daje kopa.
Chcesz "obmacać" pisz na PW. Aktualnie idzie do mnie cewka snajperka 10x5 Detecha.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ