Witam serdecznie zwracam sie z uprzejma prośba do osób które kopia w miejscowościach ROSINY .PODLEŚNE.GRONOWO.PĘCISZEWO.ŻELAZNA GÓRA I wszystkie miejscowości i ogólnie wszędzie abyście zasypywali doly . Jezeli można wykopać dół to można i go zasypać .zwróćcie na to uwagę ponieważ to co dzieje się w naszych lasach to przechodzi ludzkie pojęcie i pozniej się dziwimy ze nas tak ganiają dajmy od siebie tez troche kultury . Bez urazy pozdrawiam
.
W okolicy Górowo koleś bądź kolesie już od ok. 2 miesięcy na wszystkich spalonkach i w lasach kopią takie jamy, że można dwoma nogami do kolan włazić. Nie mogę go/ich namierzyć a często łażę. Muszą być nowi i raczej tutejsi
Niestety staje się to nagminne, ostatnio znajoma złamała sobie nogę wracając do domu dobrze znanym sobie skrótem. Złamała bo ktoś w ciągu dnia wykopał tam dziurę, której ona w półmroku niezauważyła...
Swego czasu lubiłem tłumaczyć takim panom w sposób ręczny lecz chwilowo mam niestety wolne od takich przedsięwzięć a szkoda - trening czyni mistrzem
Więc oby wam było dane wyjaśnić takiemu bydłu jak się kopie