GMP vs GMP II
GMP vs GMP II
Mam takie pytanko. Mianowicie czy orientuje się ktoś z was czym się różnią te dwie wykrywki ? Przeszukałem internet i nie znalazłem podobnych wątków. Noszę się z zamiarem kupienia którejś z nich no i teraz pytanie której ? Jedyną różnicę jaką zauważyłem w specyfikacjach i danych technicznych to że GMP pracuje na częstotliwości 18khz a GMP II na 4,2? Ktoś się zagłębiał w ten temat? 

- chomik (masteo)
Re: GMP vs GMP II
Tak zagłębiał. Ale ty pomyliłeś częstotliwości i 2 różne wykrywacze poczytaj o Gmp i g-maxx bo chyba o niego chodzi.
Gmp 18kHz to typowy drobiowe istna kosiarka. Natomiast G-maxx 4.6 kkHz lepiej się sprawdzi na większe cele.
Gmp 18kHz to typowy drobiowe istna kosiarka. Natomiast G-maxx 4.6 kkHz lepiej się sprawdzi na większe cele.
Dzięki za odpowiedź
. Faktycznie może i trochę mi się pokiełbasiło
, ale ważne, że zrozumiałeś o jakie sprzęty mi chodzi. Szukam właściwie tylko na polach, więc lepiej się sprawdzi chyba ten z większą częstotliwością nie?

- chomik (masteo)
Oczywiście,GMP to bardzo dobry detektor.
Jest trochę ciężki w osłuchaniu i nie każdy lubi tego typu wykrywacze,jak będziesz bral to szukaj z cewką 11".
Jest trochę ciężki w osłuchaniu i nie każdy lubi tego typu wykrywacze,jak będziesz bral to szukaj z cewką 11".
Wydaje podobne dźwięki jak deus? Bo z deusem chodzę już 2 lata i rozumiemy się bardzo dobrze, dlatego zdecydowałem się na tą samą firmę. Chciałem coś bez wyświetlacza tym razem.