Reszel

Wszystko co związane z eksploracją
Awatar użytkownika
ke3n

Reszel

Post autor: ke3n »

Witam mam w tygodniu zamiar polecieć z wykrywką na Reszel i tak się zastanawiam gdzie oprócz puszek znaleźć chociaż jeden guziczek :zebek: A tak całkiem serio może ktoś z tamtych stron poleciłby jakiś kierunek mniej więcej .. czy lepiej gdzieś się przytrzymać między Św .Lipką a Reszlem czy uderzyć za Reszel ? Dziękuję z góry za pomocne wskazówki jeżeli takie będą :D I od razu zaznaczam że nie chodzi mi o gotowe miejscówki bo wiadomo że każdy wychodził swoje ,będę tam pierwszy raz więc może też ktoś wie gdzie lepiej żebym się nie zatrzymywał :D Pozdrawiam
Awatar użytkownika
marcintt

Re: Reszel

Post autor: marcintt »

reszel już dawno zasiany :| ale jedz pod samą mieścinę i poszukaj miejsc :P
Awatar użytkownika
ke3n

Byłem dziś przelotem i widziałem sporo miejsc jeszcze nie zasianych między Św.Lipką a Reszlem i dużo miejsc gdzie jest zrobiona podorywka ,nawet zaleciałem zapytać na jedno gospodarstwo ale dowiedziałem się że właściciel to dość dziwny człowiek i że znajdę go w oborzę bo tam przeważnie śpi :D ale nie udało mi się go odnaleźć .. fajne miejsce zaraz na krzyżówce w stronę Reszla tuż za pierwszym lasem takie w dole :D
Awatar użytkownika
chomik (masteo)

Post autor: chomik (masteo) »

Na tej miejscówce ,,w dole,, guzików na bank nakopiesz więc powinieneś być z niej zadowolony.
Awatar użytkownika
ke3n

chomik (masteo) pisze:Na tej miejscówce ,,w dole,, guzików na bank nakopiesz więc powinieneś być z niej zadowolony.
Dzięki śliczne za info :D
Awatar użytkownika
meczer

Post autor: meczer »

w wilkowie znaleziono skarb na polu tylko ze to był jakis pijaczek i szypko go przepił.zasłyszane
Awatar użytkownika
chomik (masteo)

Ale który skarb :zebek: bo jak ten z kartofliska,to tylko część za wino zamienili :lol: a resztę między innymi ,,Saper,, i ekipa wykopała już.
Chyba że znowu jakiś nowy się pojawił. :/

http://fakty.interia.pl/galerie/polskal ... AId,110106" onclick="window.open(this.href);return false;
duch

Post autor: duch »

chomik (masteo) pisze:[...] a resztę między innymi ,,Saper,, i ekipa wykopała już.
Pozwolę sobie uzupełnić post, bo wygląda to tak jakby Saper wpadł tam z kolegami i tak po prostu wykopał monety. Otóż skarb z Wilkowa został wydobyty pod oficjalnym nadzorem archeologicznym, a Saper z ekipą występował tam, jak zresztą podczas wielu wykopalisk, jako podwykonawca, dysponujący ogromnym doświadczeniem w tego typu pracach.
czarny

Post autor: czarny »

ja byłem raz pod Reszlem jak jest wylot na Korsze zaraz po lewej te pola tam coś się działo ale mój rutus bije na kamienie magnetyczne a te pola nimi były usiane i naprawdę miałem ogromny problem coś wyszarpać ale jeśli jest nie zasiane warto poszukać.
Awatar użytkownika
chomik (masteo)

TEN ROLAS JUZ GANIA bo jakiś baran po zasianym mu poszedł i teraz nie pozwala u siebie kopać.
czarny

Post autor: czarny »

czasem sami sobie sramy w gacie :axe: nie dziwię się też bym ganiał
ODPOWIEDZ