Cześć i czołem
Cześć i czołem
Witam wszystkich, jestem z Olsztyna i chce zacząć coś dłubać w ziemi. Zarazem poszukuje jakiegoś wykrywacza aby zacząć. Powodem dla ktorego mnie ten temat zaintersował jest fakt iż posiadam ziemię, którą chciałbym przetrzepać. Tym bardziej mnie ten temat intersuję bo na posesji stoi poniemiecki dom, stodoła, chlew i kuźnia, więc jest szansa na coś, tym bardziej ze wujaszek znalazł granat w kuźni jakiś czas temu..... A wiem, że szedł tamtędy front niemiecki i gdzies w okolicach był skład broni i amunicji. Więc robi się obiecująco...
. Pozdrawiam.

- pulkownikL
Re: Cześć i czołem
Siemka 
Zrób osobny temat,napisz czy już masz cokolwiek sprecyzowane odnośnie sprzętu,drobnica,militarka,uniwersalny,ile money możesz przeznaczyć,poczytaj Forum od deski do deski i jak już coś ci zaświta w głowie to i się podpowie

Zrób osobny temat,napisz czy już masz cokolwiek sprecyzowane odnośnie sprzętu,drobnica,militarka,uniwersalny,ile money możesz przeznaczyć,poczytaj Forum od deski do deski i jak już coś ci zaświta w głowie to i się podpowie

- piećka1977
Powitać. I tak jak kolega wcześniej napisał. 

Już co nieco mi świta jak kolega wyżej napisał:), tyle że nie bardzo wiem który dział byłby odpowiedni....może mała podpowiedź?
- wojtes1200
chyba ten viewforum.php?f=2" onclick="window.open(this.href);return false;z3bro pisze: tyle że nie bardzo wiem który dział byłby odpowiedni....może mała podpowiedź?
podziękował:)