sklep z wykrywaczami w Olsztynie
sklep z wykrywaczami w Olsztynie
Witam.
Czy jest w Olsztynie jakiś sklep w którym można nabyć markowe wykrywacze? nie chodzi mi o chinole typu MD
Czy jest w Olsztynie jakiś sklep w którym można nabyć markowe wykrywacze? nie chodzi mi o chinole typu MD
Re: sklep z wykrywaczami w Olsztynie
Czesc. W Olsztynie to raczej nic takiego nie ma. Najbliższy sklep z tego co się orientuję jest w Elblągu na ul. Związku Jaszczurczego. Jest tam broń, pałki takie tam pierdoły ale prowadzą też wykrywacze. Byłem tam bo trafiłem na nich przez allegro. Mięli Garretty i Armandy. Obsługa wie co sprzedaje i ma o tym pojęcie. To nie jest reklama sklepu ale wydaje mi się, że nic bliżej Olsztyna nie ma. Pozdrawiam.
dzięki za odpowiedź
-
Cześć. Tak jak Kolega wyżej napisał, sklepu jako-takiego nie ma. Jednak jeśli interesuje Cię coś ze stajni rutusa, to w Olsztynie mieszka "dealer" pana Rutyny. Mieszka- o ile pamięć mnie nie zawodzi na Grunwaldzkiej.
Mariusz Walentynowicz
tel.: 0 506 184 633
Prowadzi sprzedaż, a także serwis wykrywaczy pana Rutyny. Pozdrawiam.
Mariusz Walentynowicz
tel.: 0 506 184 633
Prowadzi sprzedaż, a także serwis wykrywaczy pana Rutyny. Pozdrawiam.
ja właśnie szukam czegoś po ace 250
- pulkownikL
To najpierw zadecyduj jaka półka cenowa,militarka czy drobnica,coś się przypasuje,w tych czasach sprzęt odbierasz w domu bez zbędnego bieganiaEmilo pisze:ja właśnie szukam czegoś po ace 250

interesuje mnie drobnica. Na militarkę przymierzam się kupić oddzielny sprzęt Smętka.
Myślę na Rutusem Optimą
Przed zakupem wolałbym wziąć wykrywkę w ręce zobaczyć co i jak
Myślę na Rutusem Optimą
Przed zakupem wolałbym wziąć wykrywkę w ręce zobaczyć co i jak
- pulkownikL
No i dobrze myślisz,serwis,cena ok,poczytaj jeszcze jakie masz cewki( spory rozrzut w zasięgach),czym więcej poczytasz tym więcej się dowiesz,a organoleptycznie może i znajdzie się jakiś posiadacz który da pomachać kijkiem,powodzenia 

ok dzięki za pomoc