Sobotnie znaleziska
Re: Sobotnie znaleziska
Piotrek dawaj foty, dowody, źródła itd. a nie zaczynaj jak Maciarewicz 

- piećka1977
Jak będę w okolicy to zrobię swoje fotki. A na razie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- pulkownikL
Jak dla mnie fotka druciaka na drzewie to rolka bez dwóch zdań,co ktoś z nią potem zrobił nie ma znaczenia,można de facto walnąć na glebę (a ktoś się na pewno kiedyś potknie
) konstrukcja sama sobie przeczy zastosowaniem,po kiego groma wewnątrz umieszczać małe kółka (jak to już zauważył kolega do włożenia kijka),można nawet podziabać to obcęgami na mniejsze i walnąć na glebę,jaki jest sens takiego punktowego potykacza skoro można rozwinąć kawał drutu nad ziemią,taniej,prościej,mniej skomplikowanie i skutecznie,takie mam zdanie,ale zawsze mogę się mylić 

pulkownikL pisze:Jak dla mnie fotka druciaka na drzewie to rolka bez dwóch zdań,co ktoś z nią potem zrobił nie ma znaczenia,można de facto walnąć na glebę (a ktoś się na pewno kiedyś potknie) konstrukcja sama sobie przeczy zastosowaniem,po kiego groma wewnątrz umieszczać małe kółka (jak to już zauważył kolega do włożenia kijka),można nawet podziabać to obcęgami na mniejsze i walnąć na glebę,jaki jest sens takiego punktowego potykacza skoro można rozwinąć kawał drutu nad ziemią,taniej,prościej,mniej skomplikowanie i skutecznie,takie mam zdanie,ale zawsze mogę się mylić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- piećka1977
Ile ludzi tyle zdań ale czasami warto podyskutować przecież o to w tym wszystkim chodzi 

Jak na potykacz to troszkę to duże nawet przy świetle księżyca by akie coś szło zauważyć poza tym po 70-80 latach drut ten jest nadal na tyle sztywny że szło by z tego zrobić krzesło polowe, ot takie nowe zastosowanie.
Improwizowane zakonczenie anteny radiostacji?