wykrywacz metalu - pierwszy zakup
wykrywacz metalu - pierwszy zakup
Witam wszystkich, czy moze mi ktos doradzic jakis model wykrywacza metali, ktory moglbym nabyc maksymalnie do 300-400zl? Czy w tej cenie w ogole mozna znalezc cos sensownego co bedzie sie dobrze sprawowac? Nie jestem ich znawca wiec nie chcialbym podawac przykladowych modeli.
Re: wykrywacz metalu - pierwszy zakup
Siemanko, nie powiedziałeś na co szukasz wykrywki, jeżeli chodzi o drobnice i kolor myślę że w tej cenie garret ace 150 znajdziesz. Jeżeli militaria to może traper firmy saper (są różne opinie na temat tego wykrywacza jedni chwalą drudzy nie) minusem jest że nie ma dyskryminacji. Najlepiej zrobisz jak wejdziesz na allegro/tablice/ogłoszenia i sprawdzaj używane wykrywki, później wklepuj w google "nazwa wykrywacza" opinie i czytaj. Robiłem tak samo:)
albo jabel, z tego co widzę jest teraz na tablicy za 200zł nie wiem ile one chodzą ale takich złych opini nie ma
- pulkownikL
Odpuść sobie,Kolego to jest coś co od razu Cię zniechęci,dyskryma-0,czułość na drobnicę-0,jablem to się zaorasz a nic nie znajdziesz,w tym przedziale cenowym( pewnie musisz dołożyć) to tylko ta tanizna a za razem ikona początkujących,ACE -150,i mimo że nie jest drogi chyba nikt nie wypuści już więcej takiego dobrego sprzętu za tak małą kasęcycuelo pisze:albo jabel, z tego co widzę jest teraz na tablicy za 200zł nie wiem ile one chodzą ale takich złych opini nie ma

Bardziej bym sie sklanial do militariow. Co jest glownym czynnikiem decydujacym ze dany wykrywacz lepiej sie spisuje np. w militariach niz w monetach i innej drobnicy?
- pulkownikL
To już widzę że koledze nie pomogę bo by musiał cały referat napisać na kilka stron,powiem tak:w tym przedziale cenowym nawet dwukrotnym nie znajdziesz dobrego głębokiego wykrywacza na militarkę,albo Kanar 150!!!!! albo jakiś inne badziewie (Jabel) co zaraz w kąt wywaliszMarcin032 pisze:Bardziej bym sie sklanial do militariow. Co jest glownym czynnikiem decydujacym ze dany wykrywacz lepiej sie spisuje np. w militariach niz w monetach i innej drobnicy?