Nadeszła propozycja sod Bydgoszczy

Wyprawy WPM

Moderator: Manufaktura Dzika

srebrny_lis

Nadeszła propozycja sod Bydgoszczy

Post autor: srebrny_lis »

Oto co nadeszło przed chwilą:
Witam, W pierwszy weekend lipca – 5-6 organizowany jest III Piknik Napoleoński. Mimo, że trzeci to jednak pierwszy w nowej odsłonie. Chcemy zmienić jego formułę z widowiska inspirowanego historią na widowisko historyczne i docelowo porządną imprezę rekonstrukcyjną. Poszukuję obecnie grupy będącej w stanie odtworzyć stronę Moskali a usłyszałam, że Państwo takie umiejętności posiadacie? Poniżej link do wydarzenia. Na tę chwilę zapewniamy z naszej strony zwrot kosztów przejazdu do nas, miejsce na obozowisko oraz wyżywienie a także nocleg w szkole na wypadek niepogody a przede wszystkim masę atrakcji. Będę wdzięczna za informację, czy bylibyście zainteresowani udziałem w tej imprezie. Dodam jeszcze, że na 22-23 marca planowane jest spotkanie dowódców/reprezentantów grup mających wziąć udział w naszym przedsięwzięciu i wówczas omówione zostałyby wszelkie szczegóły związane z Piknikiem. Pozdrawiam, oczekując wieści. A.S. https://www.facebook.com/events/719159454769658/" onclick="window.open(this.href);return false;

Okolica nad skarpą Wisły, po drugiej stronie od Fordonu/Bydgoszczy. Byle nie kolidowało z Ciechanowcem, jeśli nastąpi w tym roku.
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Re: Nadeszła propozycja sod Bydgoszczy

Post autor: Manufaktura Dzika »

jeżeli coś na poziomie to chętnie
Awatar użytkownika
Remington

Post autor: Remington »

Też dostaliśmy zaproszenie. Z opisu planu zajęć to mam wątpliwości co do poziomu.
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Jeżeli Gospodarze dają zwrot kosztów i coś do żarcia, to poziom mogą tworzyć uczestnicy. Np. jeśli nawet symboliczna potyczka będzie miśkowata, to sam biwak może trzymać poziom.
ODPOWIEDZ