Witam i pozdrawiam.
Poszukuję informacji na temat tej daty 27.06.1901. Dokładnie interesują mnie okolice i sam Kętrzyn tego dnia. Czy posiada ktoś info o jakiś większych imprezach tego dnia ? Może jakieś zawody itp. Szukam już bardzo długi czas bez efektów. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Rastenburg 27.06.1901 - poszukuję info
- chomik (masteo)
Re: Rastenburg 27.06.1901 - poszukuję info
stanek3d ale masz jakiś punkt odniesienia... coś znalazłeś np.odznaka
z tą datą czy coś innego,bo inaczej to ciężko będzie.
Ps.Czemu nie ma żadnych twoich fotek

Ps.Czemu nie ma żadnych twoich fotek

Pozdrawiam Chomik - niestety ale są rzeczy które nie powinno pokazywać się na necie. Nic szczególnego ale bardzo ciekawi mnie historia z tą rzeczą związana. Sorka że tak podchodzę do tego ale wiekszość z nas ma tam jakieś swoje skarby nie do pokazania. A wracając do tematu to chodzi mi tylko czy tego dnia odbyła się jakaś większa impreza o której warto by pamiętać.
Ps: czy ty czasami nie handlujesz na rynku w kętrzynie ?
Pozdrawiam
Ps2: dzięki za zwrócenie uwagi z tymi zdjęciami - problem na serwerze - postaram się jak najszybciej naprawić
Ps: czy ty czasami nie handlujesz na rynku w kętrzynie ?
Pozdrawiam
Ps2: dzięki za zwrócenie uwagi z tymi zdjęciami - problem na serwerze - postaram się jak najszybciej naprawić

No taki kalambur wymyśliłeś teraz, że ciężko podejść poważnie. Z takich informacji jedynie można powiedzieć, że to był czwartek.
No może i kalambur. Sam fancik nic tu nie zmieni. Kurcze nie wiedziałem że znalezienie takich danych może być takie trudne. Brak mi pomysłów. 

- Nietajenko
Któraś z tych osób z pewnością by ci pomogła ale jak do nich dotrzeć i czy jeszcze żyją? ;-)