Kandyty szkolenie.
Moderator: Manufaktura Dzika
-
Re: Kandyty szkolenie.
Na pewno jestem ja, potwierdzał mi też Aglet osobiście. Jak Antonio - nie wiem chwilowo.
Mnie sypnął się kręgosłup i ledwo łażę, ale jestem zdeterminowany. Najwyżej nie wezmę broni, żeby nie targać nic ciężkiego.
Jeśli będe to dopiero po południu o 11 mam chrzest wnuczki, nie wiem jak potoczy się dalej. Zrobie co w mojej mocy aby dojechać.
-
Przewidywane co nieco tzw. polem-lasem, tamże ognisko numer 1. Po powrocie na bazę albo ognisko nr 2, albo - w razie deszczu lub wiugi - grill. Jeśli wszyscy stawią się po formie, to z naszych stanąć powinno w szeregu do musztry około 9-11 mundurowych. Plus Goście i markietanka.
jak tam z frekwencją na dzień przed? kto od nas będzie lub się wykruszył?
My tj. Kamila i Ja, przybędziemy.
Z GHG będą także osoby, z tego co wiem cztery w tym dwie kobietki.
Pytanie do ekipy z LW:
O której wyruszacie i skąd? My z DM możemy i chyba nawet chcemy ruszyć razem z Wami, tylko dajcie znać na którą i gdzie w LW macie ustaloną zbiórkę?
My tj. Kamila i Ja, przybędziemy.
Z GHG będą także osoby, z tego co wiem cztery w tym dwie kobietki.
Pytanie do ekipy z LW:
O której wyruszacie i skąd? My z DM możemy i chyba nawet chcemy ruszyć razem z Wami, tylko dajcie znać na którą i gdzie w LW macie ustaloną zbiórkę?
-
Spotkanie wyjściowej czwórki o 8:00 pod LIDLem. S_Lis, Dzik, Aglet, Brzoza, Motyl (dojedzie po krótkiej wizycie w pewnej placówce), Marcin, Szymon, Łukasz, Adek, Maciej [?], Bramafan, Kamila, Agnieszka. Adki na kilka godzin własnym autem.
Stodoła czeka
Dziękujemy gospodarzom za gościnę.
-
Wczoraj, ze względu na akumulator, wytrwaliśmy na bazie do około 13-ej. Gospodarze nadal byli gościnni, toteż Aglet trochę cierpiał
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
http://www.dzikuszk.ayz.pl/home/dzikusz ... tnia-2017/" onclick="window.open(this.href);return false;