Mirku, podzielam w pełni Twoje zdanie, zresztą rozmawialiśmy o tym, porażka jak cholera.Mirek pisze:Jonkowo za nami! Tym razem inaczej patrzyłem na inscenizację,wzrok skierowałem na wyszkolenie Prusaków i mam tylko jeden wniosek! ŻENADA,ŻENADA
![]()
Prusacy nie znają komend dla nich ,,Links um kert'' znaczy wykonać zwrot w lewo[moja komenda,po niej odechciało mi się wszystkiego],o ładowaniu nie wspomnę,Hunowie biegający tam i z powrotem,inaczej Nas szkolono .Po prostu jedna wielka załamka.Panowie i Panie zamiast siedzieć w szkole i
wyjdzcie w pole jak XW i poćwiczcie, może to coś da ,bo jak na razie to nawet do Landwery nie dorastamy!Gdzie te czasy,kiedy Prusacy byli wzorem dyscypliny.? Gdzie te smutne miny na polu bitwy ? Dla mnie była to jedna wielka porażka widząc Was w boju
W jaki sposób mamy wygrywać
,lub chociaż stawić opór przy takim wyszkoleniu? Sami sobie dajcie odpowiedż.
Po tylu latach zeszliśmy na PSY!!! Pozdrawiam hpt.Miro
Chciałbym jednak zauważyć, że jedna osoba wykonała komendę zwrotu poprawnie

Dodam, że również i komenda była wydana prawidłowo, co jest bardzo istotne, a dlaczego to przemilczę...
A tak w ogóle, to wielkie dzięki i pozdrowienia dla Wszystkich, bardzo mi miło było zobaczyć Wasze kochane buźki po dłuższej przerwie