TOPRZYNY 2014 (edycja V)
Moderator: Manufaktura Dzika
- korvettenkapitan
- Kontakt:
Re: TOPRZYNY 2014 (edycja V)
Czyżby docierały niepokojące informacje o malejącej liczebności wojska?
-
Mamy kilka ubytków. Chcę wierzyć (może lepiej: wierzę), że chodzi o przypadki losowe. Nie mam zresztą innego wyjścia. Tylko, że w razie rozszerzenia "epidemii" wypadków losowych czy czego innego to my z Marcinem będziemy przed Gospodarzami oczami świecić. Przyzwyczaiłem się.
W sobotę rano dostaniemy po kiełbasce w garść na przemarsz. Około godz. 17 przybędzie do szkoły ciepły bigosik. Narazie tyle z moich skromnych nowinek.
-
Bardzo dobre nowiny.
Bramafan pisze:Jeśli będę miał sprawne auto, mogę wWas zabrać w sobotę i na powrót w niedzielekrysiaArt.-Kłodzko pisze:My też nie wiemy z Kim jedziemy ???w planach mamy przyjechać w sobotę rano do niedzieli , plus Alicja (bo z tego co wiem Janek w sobotę dojedzie po pracy ) więc My w Trójkę szukamy Kogoś Kto Nas przygarnie
i zawiezie do Toprzyn
Właśnie miałem telefon z warsztatu, auta do soboty miał nie będę

Krysiu opcja, że Was zabiorę nie jest aktualna

Czy jeśli dojadę do LW w sobotę rano ktoś mnie przygarnie do auta?
-
Uderzajcie do Marka Cz. przez Dzika.
-
Przed chwilą dzwonił Grisza i powiadomił, że będzie wraz z Griszką w sobotę na 10:30, ale i wracają w sobotę. Próbujcie się z nimi kontaktować, gdyby nie wyszło - dajcie znać, zadzwonię do niego i rozpoznam sprawę.
- krysiaArt.-Kłodzko
To Padre By się też pisał na sobotę z ranka z Griszą jeśli można ?
w jedną stronę do Toprzyn a w niedzielę zawsze gdzieś Padre i Bramafana upchniemy 

-
Jeśli Bramafan i Padre stawią się pod lidzbarskim LIDLem w sobotę o 9:00, to Grisza ich zabierze. Juz dzwoniłem.
oby szyb zadzwoniło więcej, życzę dobrej zabawy. sam z rodziną mam małą ważną imprezę
Dzięki Sławku za info, Jeśli nic mi się nie zmieni w sprawie mojego auta to stawię sie o 9:00 pod lidlem.srebrny_lis pisze:Jeśli Bramafan i Padre stawią się pod lidzbarskim LIDLem w sobotę o 9:00, to Grisza ich zabierze. Juz dzwoniłem.
Grisza

Dzisiaj o godzinie 15.00 wyjazd. Zwolniło sie jedno miejsce wiec moge zabrać kogoś chetnego.
No to do zobaczenia w Toprzynach

Grisza nie czekaj na mnie,niestety nie mogę jechać 

Grisza, liczę, że nic się nie zmieniło i mnie zgarniesz o 9:00 spod Lidla?Bramafan pisze:Dzięki Sławku za info, Jeśli nic mi się nie zmieni w sprawie mojego auta to stawię sie o 9:00 pod lidlem.srebrny_lis pisze:Jeśli Bramafan i Padre stawią się pod lidzbarskim LIDLem w sobotę o 9:00, to Grisza ich zabierze. Juz dzwoniłem.
Grisza
Tak czy inaczej przyjadę i będę czekał