Austerlitz
Moderator: Manufaktura Dzika
-
Re: Austerlitz
Mnie pościgła starość: takie samo ubezpieczenie jak u Agleta kosztowało mnie o 1 zł drożej - znaczy "bardziej wypadkowy" jestem 

-
Jegrzy jadą na dwa auta też jutro o 19:00. Będą na nas czekać na Orlenie od tej godziny, żeby pojechać konwojem.
To skąd w końcu jedziemy - spod lidla, orlenu czy ldk-u?
-
Spotkanie WMP pod LDK o 18:30, wyjazd stamtąd o 19:00. Po drodze spod Orlenu dołączą koledzy jegrzy, którzy spotykają się pod LIDLem 
Richard Klimowicz napisał wczoraj, że w Twarożnej na obozie będą już w piątek o 10:00.

Richard Klimowicz napisał wczoraj, że w Twarożnej na obozie będą już w piątek o 10:00.
OK poniał.
-
Trochę zmęczeni, ale zadowoleni powróciliśmy szczęśliwie. Daleko, ale tu nie mamy możliwości przeszkolenia w realu manewrów w większym batalionie. Obserwując całość od strony sztabu imperatora Aleksandra mogłem stwierdzić, że wychodziło to zgrabnie - ludzie szybko się uczą, kiedy chcą. Również dzielnie powalczyliśmy z pierwszymi mroźnymi oddechami zimy. Mieliśmy tez okazję zwiedzić słynne austriackie ciężkie więzienie stanu Spielberg w Brnie. Wszystkim uczestnikom "Austerlitz 2014" bardzo dziękuję za całokształt.
Też dziękuję WSZYSTKIM. Czułem się wspaniale jak atakowaliśmy wzgórze w tak dużej grupie, a jak Francuzi wyszli na wzgórza i dali ognia batalionami - to było piękne. Jeszcze raz dzięki Wszystkim.
Słodził nie bede takie widowisko widziałem pierwszy raz (brałem udział) było zajebiście bo wsród kolegów. 

Mam nadzieję, że ubezpieczenia się nie przydały
Fajnie, że byliście. W końcu jakieś znajome facjaty można było spotkać po morawskich knajpach.

-
Powrót mieliśmy w porządku, ubezpieczenia się nie przydały (te na choroby weneryczne niestety też). Zostały tylko niektóre formalności do dogrania.
-
Półgodzinny filmik: https://www.youtube.com/watch?v=RmuypgQ ... ture=share" onclick="window.open(this.href);return false;
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
potrzebuje jednego lud dwa zdjęcia do zrobienia notatki prasowej wyskakiwać z negatywów.
-
Gdzie konkretnie i w jakiej formie ma to być publikowane?
-
http://www.austerlitz.org/cz/austerlitz ... togalerie/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
lidzbarska i pewnie do Izy wrzucę