Orneta 2013
Moderator: Manufaktura Dzika
Re: Orneta 2013
Nie ma problem damy rade.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Czyli ZBIÓRKA o 8 00
pod lidlem
pod lidlem
- krysiaArt.-Kłodzko
Czyli w sumie cztery osobyBanderas pisze:Pod lidla ma dołaczyć artyleria pruska i jacek. Też do zabrania.

-
Z powyższych wpisów wynika, że przynajmniej jedno miejsce u Banderasa i kilka u pozostałych.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
dzięki wszystkim za imprezę. Zrelaksowałem się powylegiwałem na sianie . Czekam na zdjęcia. Również mojego drugiego alterego
Dzieki za zabawe no i galerie.
Dzięki za wspólnie spędzony czas, za zabawę, ognisko itd.Jedynie atak bagnetami ne był zbyt bezpieczny, małe potknięcie nogi i może być nieszczęście.
Myślę, że jak na osiem walczących osób ryzyko nie było wielkie. Zobaczyć strach w Twoich oczach - bezcenne.
Mierzyłem w krok.

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
tego nawet nie widziałem
-
Strzelania było niewiele, broń o różnej sprawności - stąd trzeba było wzmocnić przekaz wizualnie. Była komenda "zapinaj sztyki" (zresztą Rosjanie "etniczni" i tak mieli już nałożone), toteż sołdaty nie mieli dyskutować, tylko wykonać. Zwarcia jako takiego nie było. Brawa były głośniejsze od tych dla "wtoroj mirowoj", co przy tak zminimalizowanym składzie było sukcesem. Ale oczywiście uważać zawsze trzeba. Janek jako osoba doświadczona wie co mówi.
-
Ludkowie wrzucili filmik p. Naszkierskiego: http://www.youtube.com/watch?v=ivO41KQTrDw" onclick="window.open(this.href);return false;
I na filmiku widać kto dźgał przeciwnika (kolege) hihiihi.
- korvettenkapitan
- Kontakt:
na filmiku słychać też niechęć do jegrów 

Ja ze swojej strony serdecznie dziękuję wszystkim za przybycie.Szczególnie dziękuję Mariuszowi za pomoc w ogarnięciu kwestii zaopatrzenia w artykuły cukiernicze
.Mam nadzieję że dobrze będziecie wspominali ornecki zlot.Za wszelkie potknięcia organizacyjne przepraszam i mam nadzieję że następnym razem uda się ich uniknąć.Proszę też o wyrozumiałość w kwestii mojej narracji-ja sam tego nie mogę słuchać
To był mój debiut w tej roli