Nieaktywni

Propozycje nowych działów, problemy techniczne, itp
Awatar użytkownika
Tworas
Kontakt:

Post autor: Tworas »

myśle że nie chodziły o śmieci jako osoby które te konta założyły a własnie te puste konta, na które nigdy nikt się nie logował.

popatrzcie na profil bubu lub kijek, po rejestracji żadnego logowania.

takie konta poprostu trzeba likwidować bo po co one komu.
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Panowie macie teraz w użytkownikach tabelkę "Ostatnia wizyta" i porównajcie ją z osobami które są podane do usunięcia. Wszyscy mają wpis NIGDY nie postu ale nigdy nie były na forum---- sami pomyślcie czy jest sens takie osoby trzymać
Awatar użytkownika
kwj

Post autor: kwj »

Usuwać, usuwać, nie idźmy na ilość, ale na jakość.
Takie jest moje zdanie.
;)
Awatar użytkownika
Hanzo

Post autor: Hanzo »

Do pisania postów, chyba nie będziemy nikogo zmuszać? Zresztą nawet przywitanie w dziale "poznajmy się" nic nie da, bo i tak post z czasem leci do kosza.
Usuwać należy tylko tych, którzy nie logują się i olewają ewentualne prośby na pw( np. sprawa uzupełnienia profilu).
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

i tu w pełni zgodzę się z Hanzo
Awatar użytkownika
gregc79

Post autor: gregc79 »

święta prawda, brawo za rozsądne podejście do tematu. Moim skromnym zdaniem jedynym kryterium powinna być częstotliwość logowania (a i tu ostrożnie, bo ktoś mógł zmienić otoczenie i nie ma dostępu do netu). No bo kto jest „lepszym” użytkownikiem - ten co się przywitał i zapomina o forum czy ten co nigdy nic nie napisał a forum odwiedza codziennie?
Awatar użytkownika
Andrew
Kontakt:

Post autor: Andrew »

Ja uwazam jednak, że należy aktywowac ludzi do pisania merytorycznych postów:

Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

Oznacza to ze forum to nie Wikipedia

Nie sztuką jest tylko czerpać z forum (opisy fantów i miejscówek, porady) ale sztuką jest wysilic się i coś dać od siebie. (Nie na miejscu jest tłumaczenie że ja się nie znam, że się dopiero uczę itp. potrzeba trochę chęci i wysiłku). Oczywiście forma aktywowania użytkowników jest do przedyskutowania.
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

Andrew ale są osoby które interesują się tą tematyką a nie mają żadnych sukcesów w wykopkach
Awatar użytkownika
olsztyniak

Jak przystalo na nowicjusza zaczne od odwiedzenia tego dzialu :D
Witam wszystkich Forumowiczow i choc nie moge obiecac pokazywania specjalnie ciekawych znalezisk ("piszczalki" uzywam dosc rzadko - za to nie bede robil nikomu zbytniej konkurencji :D ) to obiecuje przynajmniej regularnie odwiedzac portal. Interesuje sie historia (zwlaszcza ta wczesna) naszego Regionu i dawnym uzbrojeniem - licze ze bede mogl cos ciekawego obejrzec/poczytac, podrzucic do obejrzenia/poczytania innym, lub chociaz podyskutowac od czasu do czasu :D

Taka postawa bardzo mi się podoba. Nowy kolega dołączył do nas 26.03.08 i już jest post w dziale "Poznajmy się".
Brawo asdic321 --- tak trzymaj. :D

P.S. Jednak można tylko trzeba chcieć.
Awatar użytkownika
genek

Post autor: genek »

Panowie ja nie jestem jekimś ekspertem w eksploracjach :wstyd: zarejestrowalem sie na forum w tym roku :lol: postów napisalem kilka :zebek: nie wiem czy mają jakieś znaczenie dla innych :roll: dla mnie napewno staram sie codziennie logować na forum moim zdaniem to nie boli i nie zajmuje kilku godzin(logowanie)czytam codziennie swieże posty i staram się zgłębiać wiedzę myśle że ci którzy zarejestrowali sie i nigdy już nie odwiedzili forum logując się powinni być usunięci ponieważ już nie odwiedzaja naszego forum to proste nie daja znaku życia :szok: "nigdy"te słowo mówi za siebie!!
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

tomeku"-
Witam Panowie , widze ze dyskusja goraca i wszyscy są jednomyślni , ale najpierw bym poprosił Spajdera zeby nam napisał co lub kogo miał na mysli pisząc " śmieci " . Dodam tez że do niektórych działów niezalogowani uzytkownicy nie mają dostępu . No i wreszcie wsród uzytkowników forum z tej listy jest mój Tata któremu załozylismy konto , dalismy nick , i on wie tylko jak wejść na forum i korzystac z niego jako czytelnik , niestety znajomosć a raczej nieznajomość komputera niepozwala mu na dodawanie postów lub wstawianie zdjęć a w czytelni nie znajdzie tego co tu . Czasami wybieramy sie na wypad razem z moim 8 letnim synem , jak naprawde załapie to mysle że bedą razem z dziadkiem pisali co znaleźli i gdzie , ale do tego czasu nie usuwajcie go z forum.Przegląda je codziennie i sporo wie o eksploracji i znaleziskach . Ale przecież mozna zakładać nowe konto co 3 miesiące , i co zrobicie ?

Na smietniku można znaleźć wiele wartościowych żeczy !!!!!!!
pozdrawiam-"

POCHWALA.

Zasadnicza roznica jest nie logowac sie, a nie dawac rzadnego posta!
Zostawmy w spokoju logujcych sie systematycznie. Czytaja! Sa z nami!
Awatar użytkownika
olsztyniak

Ech widzę że co niektórzy dalej nie rozumieją o co właściwie chodzi :(
Awatar użytkownika
spajder

Post autor: spajder »

Zoz proste pytanie , prosta odpowiedz. mam na mysli osoby które sie zalogowały na forum, a nigdy na nie nie weszły. Nic dodac nic ująć ;) ;) ;) Zawalają po prostu serwer i to miałem na myśli :papa:
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

I wszystko jasne spajder. Tak bedzie ok.
Awatar użytkownika
olsztyniak

Zgodnie z regulaminem Forum w dniu dziejszym zostaje usuniętych 29 osób.
Są osoby które używają podwójnych nicków (część jest już wyłapanych) i mimo to są dalej nieaktywne.
Nie zależy nam na ilości tylko na jakości.
ODPOWIEDZ