Nieaktywni
- olsztyniak
- ostrybrzytwa
święta prawda, brawo za rozsądne podejście do tematu. Moim skromnym zdaniem jedynym kryterium powinna być częstotliwość logowania (a i tu ostrożnie, bo ktoś mógł zmienić otoczenie i nie ma dostępu do netu). No bo kto jest „lepszym” użytkownikiem - ten co się przywitał i zapomina o forum czy ten co nigdy nic nie napisał a forum odwiedza codziennie?
Ja uwazam jednak, że należy aktywowac ludzi do pisania merytorycznych postów:
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Oznacza to ze forum to nie Wikipedia
Nie sztuką jest tylko czerpać z forum (opisy fantów i miejscówek, porady) ale sztuką jest wysilic się i coś dać od siebie. (Nie na miejscu jest tłumaczenie że ja się nie znam, że się dopiero uczę itp. potrzeba trochę chęci i wysiłku). Oczywiście forma aktywowania użytkowników jest do przedyskutowania.
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Oznacza to ze forum to nie Wikipedia
Nie sztuką jest tylko czerpać z forum (opisy fantów i miejscówek, porady) ale sztuką jest wysilic się i coś dać od siebie. (Nie na miejscu jest tłumaczenie że ja się nie znam, że się dopiero uczę itp. potrzeba trochę chęci i wysiłku). Oczywiście forma aktywowania użytkowników jest do przedyskutowania.
- ostrybrzytwa
- olsztyniak
Jak przystalo na nowicjusza zaczne od odwiedzenia tego dzialu 
Witam wszystkich Forumowiczow i choc nie moge obiecac pokazywania specjalnie ciekawych znalezisk ("piszczalki" uzywam dosc rzadko - za to nie bede robil nikomu zbytniej konkurencji
) to obiecuje przynajmniej regularnie odwiedzac portal. Interesuje sie historia (zwlaszcza ta wczesna) naszego Regionu i dawnym uzbrojeniem - licze ze bede mogl cos ciekawego obejrzec/poczytac, podrzucic do obejrzenia/poczytania innym, lub chociaz podyskutowac od czasu do czasu 
Taka postawa bardzo mi się podoba. Nowy kolega dołączył do nas 26.03.08 i już jest post w dziale "Poznajmy się".
Brawo asdic321 --- tak trzymaj.
P.S. Jednak można tylko trzeba chcieć.

Witam wszystkich Forumowiczow i choc nie moge obiecac pokazywania specjalnie ciekawych znalezisk ("piszczalki" uzywam dosc rzadko - za to nie bede robil nikomu zbytniej konkurencji

Taka postawa bardzo mi się podoba. Nowy kolega dołączył do nas 26.03.08 i już jest post w dziale "Poznajmy się".
Brawo asdic321 --- tak trzymaj.

P.S. Jednak można tylko trzeba chcieć.
Panowie ja nie jestem jekimś ekspertem w eksploracjach
zarejestrowalem sie na forum w tym roku
postów napisalem kilka
nie wiem czy mają jakieś znaczenie dla innych
dla mnie napewno staram sie codziennie logować na forum moim zdaniem to nie boli i nie zajmuje kilku godzin(logowanie)czytam codziennie swieże posty i staram się zgłębiać wiedzę myśle że ci którzy zarejestrowali sie i nigdy już nie odwiedzili forum logując się powinni być usunięci ponieważ już nie odwiedzaja naszego forum to proste nie daja znaku życia
"nigdy"te słowo mówi za siebie!!

tomeku"-
Witam Panowie , widze ze dyskusja goraca i wszyscy są jednomyślni , ale najpierw bym poprosił Spajdera zeby nam napisał co lub kogo miał na mysli pisząc " śmieci " . Dodam tez że do niektórych działów niezalogowani uzytkownicy nie mają dostępu . No i wreszcie wsród uzytkowników forum z tej listy jest mój Tata któremu załozylismy konto , dalismy nick , i on wie tylko jak wejść na forum i korzystac z niego jako czytelnik , niestety znajomosć a raczej nieznajomość komputera niepozwala mu na dodawanie postów lub wstawianie zdjęć a w czytelni nie znajdzie tego co tu . Czasami wybieramy sie na wypad razem z moim 8 letnim synem , jak naprawde załapie to mysle że bedą razem z dziadkiem pisali co znaleźli i gdzie , ale do tego czasu nie usuwajcie go z forum.Przegląda je codziennie i sporo wie o eksploracji i znaleziskach . Ale przecież mozna zakładać nowe konto co 3 miesiące , i co zrobicie ?
Na smietniku można znaleźć wiele wartościowych żeczy !!!!!!!
pozdrawiam-"
POCHWALA.
Zasadnicza roznica jest nie logowac sie, a nie dawac rzadnego posta!
Zostawmy w spokoju logujcych sie systematycznie. Czytaja! Sa z nami!
Witam Panowie , widze ze dyskusja goraca i wszyscy są jednomyślni , ale najpierw bym poprosił Spajdera zeby nam napisał co lub kogo miał na mysli pisząc " śmieci " . Dodam tez że do niektórych działów niezalogowani uzytkownicy nie mają dostępu . No i wreszcie wsród uzytkowników forum z tej listy jest mój Tata któremu załozylismy konto , dalismy nick , i on wie tylko jak wejść na forum i korzystac z niego jako czytelnik , niestety znajomosć a raczej nieznajomość komputera niepozwala mu na dodawanie postów lub wstawianie zdjęć a w czytelni nie znajdzie tego co tu . Czasami wybieramy sie na wypad razem z moim 8 letnim synem , jak naprawde załapie to mysle że bedą razem z dziadkiem pisali co znaleźli i gdzie , ale do tego czasu nie usuwajcie go z forum.Przegląda je codziennie i sporo wie o eksploracji i znaleziskach . Ale przecież mozna zakładać nowe konto co 3 miesiące , i co zrobicie ?
Na smietniku można znaleźć wiele wartościowych żeczy !!!!!!!
pozdrawiam-"
POCHWALA.
Zasadnicza roznica jest nie logowac sie, a nie dawac rzadnego posta!
Zostawmy w spokoju logujcych sie systematycznie. Czytaja! Sa z nami!
- olsztyniak
- olsztyniak