BISKUPIEC
Re: BISKUPIEC
Panowie cholera co z tym wspólnym wypadem ??? zanim Datę ustalimy i miejscówkę to śnieg znowu spadnie i dupa .
- syriusz13
balas pisze:Panowie cholera co z tym wspólnym wypadem ??? zanim Datę ustalimy i miejscówkę to śnieg znowu spadnie i dupa .
Przewidywałem to.Musze sobie szklaną kulę kupić ,zarobie grubą kaskęsyriusz13 pisze: Tylko żeby nie skończyło się znowu na chęciach

Jeszcze kolejne cztery strony wątku to może się uda zebrać Wam ekipę 

- niewidzialny
trzymajmy się tego terminu a będzie dobrze, jeśli chodzi o mnie to mogę ruszać nawet jutro, bo i tak jutro uderzam na Zerbuń albo Lutrybalas pisze:trzeba by ustalić jakąś Datę tego spotkania w plenerze , ja proponuje w przedziale od 1-3 maja termin dość odległy ale będzie trochę czasu na dogranie miejscówki , ja osobiście mogę zabrać jeszcze 2 osoby z Barczewa

- niewidzialny
Nadal proponuje okolice Giławy- Grzegrzółki,cichy25 pisze: co do miejscówki musi byś to miejsce które pomieści tyle osób i żeby leśniczyn nas nie odstrzelił.. proponuję okolice Barczewa??
niewidzialny mi też pasują miejscówki zaproponowane przez ciebie, więc jest nas już dwóch jeszcze Syriusza 13 się pogniecie .
- cichy25
mi też pasuję propozycja niewidzialnego ..
pozdrawiam
termin panowie
ja mam urlop w maju:-)
pozdrawiam
termin panowie
ja mam urlop w maju:-)
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2011, 08:22 przez cichy25, łącznie zmieniany 1 raz.
- syriusz13
Balas mnie pogniótł i nie mając wyjścia też się piszę na 1 maja.Do Barkwedy (organizowana wyprawa na kilku forach) nie jadę więc mi pasuje,nawet już uzyskałem dyspensę od żonybalas pisze:niewidzialny mi też pasują miejscówki zaproponowane przez ciebie, więc jest nas już dwóch jeszcze Syriusza 13 się pogniecie .

to jak panowie 1 maj spotkanie w Barczewie rano i start na miejscówkę mam jeszcze jedno wolne miejsce w aucie ktoś chętny ?
zdeklarował się Syriusz Niewidzialny i ja i ??????
Cichy a jak ty się dostaniesz? jak coś to mam wolne miejsce .
zdeklarował się Syriusz Niewidzialny i ja i ??????
Cichy a jak ty się dostaniesz? jak coś to mam wolne miejsce .
- cichy25
Muszę tam być..ja na spokojnie dojadę.. 1 maja mam wesele kuzynki będę zmuszony wracać po południu do Kętrzyna.. he he Barczewo 1 maja 2011 roku....będę
pozdrawiam
pozdrawiam
Dla mnie pasowałby piątek, 29.04. W sobotę pracuję a w niedzielę(01.05) wyjeżdzam w góry na "długi weekend", a chciałbym się dołączyć do Waszej ekipy
. No,ale jeśli Wam nie pasuje to nie będę psuł Waszych planów.

- niewidzialny
rozumiem, że 1 maja jest nadal aktualny?
- syriusz13
1 i 3 niestety mam do roboty.Inne terminy (weekendowe) mi pasują.No niestety.
aaaaaa no i zaczyna się .syriusz13 pisze:1 i 3 niestety mam do roboty.Inne terminy (weekendowe) mi pasują.No niestety.
z mojej strony wszystko aktualne
Witam.
Bardzo przepraszam Panowie, że się wtrącam, ale czy wy napewno chcecie się spotkać?
Nidługo z tego wyjdzie niezła epopeja
pozdrawiam
kraf
Bardzo przepraszam Panowie, że się wtrącam, ale czy wy napewno chcecie się spotkać?

Nidługo z tego wyjdzie niezła epopeja

pozdrawiam
kraf