Szczególne okazje

Sprawy ogólne i galerie

Moderator: Manufaktura Dzika

Awatar użytkownika
janek

Re: Szczególne okazje

Post autor: janek »

Ja także życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego.
"Rosjanom" wszystkiego co ruskie :pijak:
"Prusakom" wszystkiego co pruskie :pijak:
"Francuzom"- dużo żab ;)
Awatar użytkownika
Jekatierina

Post autor: Jekatierina »

Всего жорошего, счастья и здровья c Рождеством
Awatar użytkownika
korvettenkapitan
Kontakt:

Post autor: korvettenkapitan »

staropolskim natale hilare et felix sit annus novus
Awatar użytkownika
ahmed
Kontakt:

Post autor: ahmed »

Frochliche Weihnachten !!!!
Awatar użytkownika
Remington

Post autor: Remington »

Joyeux Noël!
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Jeśli jeszcze nikt inny nie wpadł na tę myśl, to informuję, że posłałem życzenia załodze Ostrowa Kierwińskiego w naszym imieniu.
Awatar użytkownika
Kodi

Post autor: Kodi »

Wszystkiego dobrego Koleżanki i Koledzy - oby te święta były czasem wytchnienia od codziennych trosk, a nadchodzący Nowy Rok był czasem spełnienia wszystkich Waszych zamierzeń. Obyśmy mieli okazję przeżyć jeszcze wiele przygód i nigdy nie poddali się marazmowi.
Życzy Gregor
Marcin

Post autor: Marcin »

Wesołych bombek, złotych trąbek, anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z sosnowca, rolady z szuflady i udanej Pasterki bez żadnej usterki.
życzy Marcin z rodziną. :papa:
srebrny_lis

Życzenia i zapewnienia o chęci dalszej współpracy przesyła Artur "Iskierka". Mówi, że poza prywatnym kontaktem z Borzynem nikt jeszcze się z nim nie kontaktował w sprawie lutowej. Ale już wie i jest ZA ;)
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Na pewno szczególną okazją jest możliwość pomocy dzieciakom co wiąże się z W.O.Ś.P. 09-01-2011r
Ja obligatoryjnie pracuje i będę gotował grochówkę dla dzieciaków do godziny 10;00 ale po pracy jestem dyspozycyjny wiec jak w zeszłym roku będę snuł się z dzieciakami po mieście w mundurku ( jeśli oczywiście sztab zezwoli ) na pewno odwiedzę strzelnice LOK ( Andrzej też będzie grał w orkiestrze ) jeśli ktoś będzie chciał się przyłączyć ( i pod warunkiem aprobaty dowództwa ) będzie mi raźniej
Awatar użytkownika
Tworas
Kontakt:

Post autor: Tworas »

Teraz to za późno, ale na 20 lecie WOŚP, można by włączyć się jako cały WMP w organizację i dać "coś od siebie". Na przykład jeżeli sztab by pozwolił to "sprzedałbym" swoją osobę, a raczej mundur i muszkiet na inscenizację w lutowym Lidzbarku ( oczywiście jednorazowo :zebek: ).
Awatar użytkownika
Jekatierina

Post autor: Jekatierina »

Gdybyście mieli ochotę odwiedzić mnie na hali sportowej to zapraszam, od 14.00 będzie turniej tenisa stołowego i licytacja.
srebrny_lis

Widziałem trochę temu przez mokrą szybę mojej norki, jak Adek w mundurze z Małżonką w cywilu szli na akcję. Niestety, widziałem to zza prac szkoły zaocznej, pozostając w zakatarzeniu i nieogolony. Gratulacje i wiwaty dla uczestników spośród naszych Kolegów. W poprzednich latach bywałem regularnie (czasem "w parze" z Adkiem) w podobnych akcjach; teraz zajęcia i zdrówko kazały się wstrzymać, by zachować czas i kondycję na nadchodzący weekend. To przydługie pisanie świadczy wszakże o małych wyrzutach sumienia - bez przesady, ale jednak :/ Jeszcze raz gratulacje dla zaangażowanych.
Awatar użytkownika
korvettenkapitan
Kontakt:

Post autor: korvettenkapitan »

Piszę tutaj gdyż sprawa dotyczy WMP i Jegrów.
Otóż co następuje:
po świętach, w bliżej narazie nie określoną sobotę ( dokładny termin do dogadania na forum) mam zamiar zrobić parapetówę dla WMP i Jegrów. Miejsce: Orneta, dokładniej moja chałupa. Czas: od południa do 22 ( ze względu na innych mieszkańców bloku). Minusem jest brak miejsc do spania więc trzeba będzie zaopatrzyć się w kierowców niepijących.
srebrny_lis

Rozważymy konkretne możliwości logistyczne na najbliższym zebraniu, tj. w tygodniu po 20 II. Zebranie"rosyjskie" w ogólności będzie dotyczyło wyprawy na Jonkowo.
ODPOWIEDZ