Spokojnie. Zaproszenie na piątek wynika głównie z tego, że część osób przybywa z daleka. Od rana może nic konkretnego, ale za to cukierki trzeba porobić itp. Może też przewidziana jest jakaś sesja/spotkanie z władzami-mieszkańcami (nie wiemy, bo program na razie ramowy). Co do "jednodniówek", mam uczucia mieszane. Przyzwyczajają do powierzchownego traktowania udziału w grupie, niestety. Noc jest ważna nie tylko z powodu wspomnianej "flaszki", ale i tzw. "nocnych rodaków rozmów" (wewnętrznych i "integracyjnych" - tak było na marszu w 2009 r.: noc w internacie, poprzedzająca wymarsz, była wspaniała towarzysko i nie tylko). Jestem jednak w stanie pojąć, że owe noce poza domem są elementem niepokojącym kobity (skądinąd niepotrzebnie). Po kilku latach prawie kompletnych "bywań" na imprezach grupy mogę stanowczo stwierdzić, że wejście w jednodniówki to równia pochyła. Moc udziału jest nieporównywalna.
Wydaje sie ponadto, że nocleg byłby ponownie w tym internacie: tapczaniki, prysznice, kibelki pod dachem...
A propos cukierków: każdy z czynnych uczestników powinien przygotować sobie minimum 20 gilz.
Cykliczny TCZEW 1807 - 2014
Moderator: Manufaktura Dzika
-
Re: Cykliczny TCZEW 1807 - 2014
Oj już wam zazdraszczam udziału ja niestety na wygnaniu bede.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Re: Cykliczny TCZEW 1807 - 2014
Wróciłem do tego wątku bo traktowałem go po macoszemu.
Wszedlem tu i ręce mi opadły . Jedna armia. a Nie można kompromisu wypracować . Człowiek sie głowił by jak najwiecej osób pojechało jakos to tak układał by pasowalo wszystkim. a
koniec tego . w poniedzialek kasuje wątek i proszę o rzeczowe wpisy.
Kto jedzie kiedy i ile miejsc.
Wszedlem tu i ręce mi opadły . Jedna armia. a Nie można kompromisu wypracować . Człowiek sie głowił by jak najwiecej osób pojechało jakos to tak układał by pasowalo wszystkim. a
koniec tego . w poniedzialek kasuje wątek i proszę o rzeczowe wpisy.
Kto jedzie kiedy i ile miejsc.