Orneta 2013
Moderator: Manufaktura Dzika
Re: Orneta 2013
No nie będzie żle aby opał był i jakaś słoma do pościółki. Damy rade.
Mówisz -maszBanderas pisze:No nie będzie żle aby opał był i jakaś słoma do pościółki. Damy rade.

No to kiedy spotkanko w koszarowcu. Czas dogadać wyjazd, a może wymarsz.
-
Jeśli masz coś do pobrania z koszarowca, to dogadaj się z Adkiem lub Jekatieriną. Ja muszę się ustawić na transport, bo Jewgienijewna będzie nadzorowała drgania gasnące remontu. Ja jestem niemal cały czas poza obiegiem, listy nikt nie robił, sprawa pudru niedograna. Gilzy róbcie. PYTANIE: kto jedzie już w piątek a kto w sobotę rano? Ja do popołudnia w piątek mam szkolenie (żeby to chociaż "szklenie"...).
- korvettenkapitan
- Kontakt:
puder dograny. 

wszystko wskazuje na to że ja z Agą i Maciejem wpadniemy w sobotę rano i najprawdopodobniej tylko na sobotę (ale pracuje nad tym)
-
Pracuj nad tym, nie daj się - czekamy 

Ja w sobotę rano. Kto ma wolne miejsce w aucie?
wstępnie można by się zgadać na odbiór potrzebnych rzeczy z izby w piątek po 14 a co do miejsca to u mnie są 2 i wyruszam w sobotę ale nie ma gwarancji że z noclegiem prace trwają wiem że Antonijo się wybiera swoim Marek też pojazdem się wybiera
-
Ruszamy z Banderasem i Motylem w sobotę ok. 8.00 spod LIDLa. Zostajemy do niedzieli.
Ja trochę namieszałem, bo źle zrozumiałem Lisa i umówiłem się z Adkiem. W sumie zresztą to żadna różnica z kim pojadę. Będę pod Lidlem.
Pod lidla ma dołaczyć artyleria pruska i jacek. Też do zabrania.
Lecimy na Łaniewo, Lubomino ? Chyba najkrócej i z najmniejszym ryzykiem na zgubienie spojlerów.
Hej. Tu Śliwek. No ja mogę, ale tylko na sobotę pojechać. Na wieczór już jestem umówiony na pożegnanie wakacji. Poza tym kończę malowanko po powodzi jaką sprawił mi uszkodzony wężyk przy spłuczce od klopa. Jak coś mam wolne 1 do 2 miejsc w moim autku. Jednak tylko w jedną stronę. No chyba, że ktoś będzie chciał wracać w sobotę tak koło 19.00. Pozdro.
- korvettenkapitan
- Kontakt:
Droga wyłącznie na Łaniewo, no chyba, że ktoś lubi stać 20 min. na jednych światłach. A jest ich sporo po drodze do Babiaku.