prosze o id
Re: prosze o id
Myslę, że rowery dalej robią
http://www.goericke-rad.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeżdzę na takim i sobie go bardzo cenię, bo ma duże koła dla dużego czlowieka
http://www.goericke-rad.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeżdzę na takim i sobie go bardzo cenię, bo ma duże koła dla dużego czlowieka
balas pisze:witam
proszę o identyfikacje tego Krzyża i medalika . dzięki
a pro po krzyżyka
http://www.axishistory.com/index.php?id=1822" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki panowie 

Witam
mistrzowie co tu długo pisać co to może być odlane z mosiądzu a może to brąz nie potrafie rozróżniać tych dwóch stopów
mistrzowie co tu długo pisać co to może być odlane z mosiądzu a może to brąz nie potrafie rozróżniać tych dwóch stopów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Puste, pelne? Zlamane czy cale? 

jest to pełen odlew z śladami połamania na obu końcach
uuuuuu.... wygląda na ta, że kolega balas zawita do Olsztyna
pozdr.Król Julian
pozdr.Król Julian
Balas mam nadzieję, że nie kręcisz się w tym samym miejscu, co wcześniej, bo ilość wykopanych przez Ciebie artefaktów jest zadziwiająca.
Tworas tam nie kopie .teraz śmigam koło swojego domu . co zrobie ze starocie mnie lubiom .
wpadnij domnie to moze tez coś trafisz
wpadnij domnie to moze tez coś trafisz
Przepraszm już nie mogę, po jakiemu to? Jakaś nowa polszczyzna? Już nie pierwszy raz na forach spotykam się z taką pisownią...balas pisze:lubiom .

- Prusak
I zapewne nie po raz ostatni...DAMIAN pisze:Przepraszm już nie mogę, po jakiemu to? Jakaś nowa polszczyzna? Już nie pierwszy raz na forach spotykam się z taką pisownią...balas pisze:lubiom .

- syriusz13
Wiem gdzie została wykopana owa błyskotka z góry i fibula.Najbliższe znane stanowisko to około 3-4 km.
Moje przypuszczenie to to że biegł tamtędy trakt prowadzący do brodu.Jestem na tropie tego brodu,mogą być jeszcze niezłe hity.
Tworas spokojnie,balas ma po prostu nosa do takich rzeczy i wie gdzie powinny się znaleść.
Moje przypuszczenie to to że biegł tamtędy trakt prowadzący do brodu.Jestem na tropie tego brodu,mogą być jeszcze niezłe hity.
Tworas spokojnie,balas ma po prostu nosa do takich rzeczy i wie gdzie powinny się znaleść.
panowie po co tyle kwakać lepiej napiszcie co to jest , wygląda na 3/5 bransolety jak tak to jakaś data mile widziana .dzięki
Wyjaśniliście co i jak i jestem spokojniejszy.
Dzięki, ale nie lubię takich rzeczy kopać ( chyba, że full legal )balas pisze:wpadnij domnie to moze tez coś trafisz
Tworas a jak ci się trafi jakiś artefakt to co zrobisz zostawisz go na miejscu a zbierając guziki robisz to legalnie . to wpadnij do mnie na polmosy one są legalne